Железопътният транспорт в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия е парализиран поради

...
Железопътният транспорт в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия е парализиран поради
Коментари Харесай

Силен ураган спря влаковете в Германия

Железопътният превоз в немската провинция Северен Рейн-Вестфалия е неподвижен заради урагана Еберхард, съобщи сп. " Шпигел ".

#Düsseldorf Rheinufer vor 'ner halben Stunde im Rheinpark... #SundayMorning #Sturm #Dragi #Sturmwarnung #Sturmböen pic.twitter.com/Azo3BLyi3z
— Panda (@kohl_torsten) 10 март 2019 година
Поради неподходящите метеорологични условия немската метеорологична работа разгласи предизвестия за стихия за множеството региони от Северен Рейн-Вестфалия, по този начин и за Хесен и Тюрингия.

#Eberhard ist Hart
Мощността на циклона доближава максимума от 12 бала по скалата на Бофорт. Вятърът с такава мощ може да аргументи обилни вреди. Метеоролозите предлагат на локалните поданици да заобикалят открити пространства. В допълнение, прогнозите на времето сочат, че ураганът ще премине през Хесен, където се намира най-голямото летище в страната - Франкфурт на Майн, Тюрингия и северна Бавария, и по-късно ще отидe в източната част на Европа.

The birds will like #Sturm #Eberhard
През есента на 2017 година в Западна Германия бе ударена от урагана " Херварт " . В Берлин тогава даже беше оповестено изключително състояние.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР