Желанието ни за пътешествия се увеличава правопропорционално на продължителността на

...
Желанието ни за пътешествия се увеличава правопропорционално на продължителността на
Коментари Харесай

Пролетни пътешествия до близо и далеч с обновения Roaming Revolution на А1

Желанието ни за пътешествия се усилва правопропорционално на продължителността на деня. През май и юни имаме всички шансове желанието ни да се трансформира в действителност, само че по какъв начин да изберем от толкоз прелестни дестинации по света?

По-долу ви предлагаме две дестинации - близки и далечни, познати и екзотични.

Която и от тях да изберете, няма да сгрешите. Ще се обогатите с нови гледки, аромати и усети, а с помощта на обновените проекти на А1 Roaming Revolution постоянно ще сте спокойни, че сте по отношение на околните си.

Швейцария

Страна като картичка - внушителните Алпи се издигат на фона на проблясващите води на Женевското езеро, а приветливите крави по ливадите си съжителстват добродушно с именията на най-богатите хора на света. Швейцария е финансовото сърце на Европа, само че и освен. Тук е най-вкусният шоколад, най-ароматното сирене, последният дом на Чарли Чаплин и мястото, на което Фреди Меркюри и Куийн са записали 6 от своите именити албуми.

С актуализирания Roaming Revolution от А1 диалозите от Швейцария са още по-изгодни, като цената на минута е 0,19 лв., а в дневната роуминг такса към този момент са включени цели 2000 MB.

Египет

Ако нямате самообладание за море, Египет ви чака с хубави плажове и гостоприемни курорти. Хургада и Шарм Ел Шейх са измежду обичаните дестинации на доста хора, тъй като оферират улеснения, екзотика и успокоение. Разбира се, увлечените по египетската история не трябва да пропущат величествените пирамиди и храмовете в Луксор. Казват, че когато човек застане до някоя от колоните в Карнак, усеща същинското великолепие на времето.

Друго прекарване, което ще остане вечно в душата ви, е да прекарате една нощ в пустинята. Заради неналичието на всякакво светлинно замърсяване, по небето през нощта се виждат удивително доста звезди, които стартират още от хоризонта.

Всички свои усещания можете да споделите на мига с околните си, тъй като обновеният Roaming Revolution от А1 в Зона 4, където попада Египет, включва 2000 MB данни и диалози за 0,39 лева на минута.

Освен да резервирате самолетни билети и хотел, не забравяйте да активирате Roaming Revolution посредством SMS с текст „ ОК “ на къс номер 17280 за частните клиенти или през мобилното приложение Моят А1. Не е належащо да го активирате всякога, когато излизате в чужбина. Този проект е революционен с това, че се задейства еднократно и пътувате свободно в целия свят, без да проверявате и променяте цената си преди всяко пътешестване.

Държавите по света са разпределени в 5 зони съгласно изискванията на Roaming Revolution. Държавите от Европейски Съюз са в Зона 1, в Зона 2 са балканските ни съседи и Англия, а информация кои страни попадат в зона 3, 4 и 5 можете да ревизирате на А1.bg/rr

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР