Желанието да се направи нещо толкова интересно, за да се

...
Желанието да се направи нещо толкова интересно, за да се
Коментари Харесай

Най-невероятните хобита на звездите

Желанието да се направи нещо толкоз забавно, с цел да се разнообрази живота, може да възникне във всеки един момен и да бъде и необикновено, и непредсказуемо. С какво се забавляват някои от звездите?

Рийз Уидърспуун и пластмасовите съдове

Актрисата събира многоцветни пластмасови чаши, бутилки и чинии. Но не всеки подобен предмет би привлякъл вниманието й. Предпочитанията й са единствено към избрани марки.

Джордж Клуни и обувките

В отговор на въпроси от почитатели Клуни разкрива своето занимание. И се оказва, че в свободното си време е обущар.

Анджелина Джоли и ножовете

Първият нож на актрисата й купила нейната майка. Тогава Анджелина била едвам на 12 години. Сега нейната сбирка се побира в специфична оръжейна зала. В ножовете Джоли вижда знак на мощ и чест.

Джаред Лато и дамското облекло

Докато се снимал във кино лентата „ Далаският клуб на купувачите “, Лато за първи път оповестява, че обича да се облича като жена. Нека напомним, че в тази лента той играе транссексуален човек. Оттогава насам, Лато почнал да носи някои аксесоари от женския дрешник всеки ден.

Клаудия Шифър и паяците

Очарователният топ модел е просто луда по тези животни. Тя колекционира всичко, обвързвано с паяци..

Бил Мъри и изненадите

Хобито не е наложително да бъде обвързвано с материални обекти. Вземете да вземем за пример Бил Мъри. Той просто обича да играе и да изненадва почитателите. Има случаи, когато се преструва, че е барман на празненства, театралничи за фотоси, чете лирика на строители. Разбира се, това не е цялостния лист на неговите изненади.

Никълъс Кейдж и сбирките

Актьорът може да се назова същински Плюшкин, който събира всичко. Никълъс разполага с голяма сбирка от комикси. В къщата си има октопод, череп, кости на динозавър, акула, алигатор, две кралски кобри. Но това не е всичко! Кейдж има гробница във типа на пирамида на гробището в Ню Орлиънс, 30 мотоциклета, 9 Ролс Ройса и персонален остров. Звучи ужасно, само че необикновените покупки доведоха артиста до финансови проблеми.

Джеймс Франко и преподаването

Актьорът освен взе участие във филми, само че и в представления, написа къси разкази, режисира два късометражни кино лентата, получава лиценз за полети. Но най-необичайното занимание за него, от позиция на обществеността е, че той стартира да води курсове в няколко университета.

Норман Ридус и гръдните имплантанти

Колекцията на артиста стартира с това, че една от неговите последователки му изпраща гръден имплант. Подаракът го зарадвал и скоро той купил силиконова кукла и даже се пошегувал, че би желал да получи повече такива неща.

Мерилин Менсън и изкуствените крака

Един ден Менсън измислил лична версия на обичана си напитка от абсент, наричайки я Менсент. Той също по този начин се занимавал с дизайн. За източник на ентусиазъм му послужило шоуто „ Ханибал “, заради което в дома му виси фотография на серийния палач Джон Уейн Гейси и има туба газ, който е употребен по време на Холокоста в камерите. Особено се гордее с чучелото на риба с рога и пилешки лапи – подарък от Анджелина Джоли и Брад Пит. Колекцията му се добавя от два същински човешки скелета, една африканска маска от човешка кожа, както и от голям брой изкуствени крака.

Джони Деп и акулите

Джони Деп е буен колекционер (събира китари, кукли Барби, причудливи шапки, фотоси на убийци психопати, фигури на клоуни, сушени бръмбари, прилепи, скелети и препарирани животни), плува в басейна с акули. И Деп въобще не се опасява от рисковото начинание, макар че една от акулите е отхапала китката на инструктора му.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР