Jeep разсекрети рестайлинг версията на кросоувъра Compass, предназначена за европейския

...
Jeep разсекрети рестайлинг версията на кросоувъра Compass, предназначена за европейския
Коментари Харесай

Jeep с нов Compass за Европа

Jeep разсекрети рестайлинг версията на кросоувъра Compass, предопределена за европейския пазар. Външно автомобилът впечатлява с разнообразни LED фарове и с модифицирана радиаторна решетка. Също по този начин моделът е оборудван с разнообразни брони, огромен въздухозаборник и нови джанти.

Вътре в колата е конфигурирано ново цифрово табло, сензорен екран на мултимедийната система Uconnect 5 с поддръжка за Apple CarPlay, Android Auto и Amazon Alexa. Интериорът може да бъде персонализиран с съгласно външния тип на колата с кожа Nappa, карбонови или алуминиеви елементи.
 Jeep с нов Compass за Европа

Водачът има достъп до навигационна система TomTom и автопилот от второ равнище на самостоятелност. Сред потребните варианти са още адаптивен круиз надзор, мониторинг на умората, следене на слепи зони, панорамна камера за назад виждане и помощник за спешно прекъсване.

Гамата от мотори включва 1,6-литров дизелов елемент със мощ от 130 конски сили. Също по този начин на европейските клиенти ще бъде препоръчан 1,3-литров мотор със 130 или 150 конски сили. И най-после, Jeep Compass разполага и с хибридни версии със 190 и 240 конски сили. Подобрена е и кормилна система и окачването.Все още не са оповестени цените.
 Jeep с нов Compass за Европа

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР