Жанровете в политиката са много, политиката превключва в различни жанрови

...
Жанровете в политиката са много, политиката превключва в различни жанрови
Коментари Харесай

Проф. Неделчев: Разпадането на СДС е моя голяма травма

Жанровете в политиката са доста, политиката превключва в разнообразни жанрови форми. Няма да наскърбявам с изказвания, че през днешния ден политиката е фарс, трагикомедия, тъй като другите участници символизират разнообразни настройки. Това съобщи проф. Михаил Неделчев пред Българска национална телевизия.

Не ми липсва политиката, ве отново се чувстнам участтник. Преди години инициирахме Граждански съвет на Реформаторския блок, по-късно като отпаднаха тия връзки се оттеглихме като гражданска организация и тя продължава да действа а аз съм председаел на Света на старейщините.

Най-недовършената работа си остана е стабилизирането на партиите. Те непрестанно се разпадат, стремят се да вършат блокове. Нямаме постоянни партии и това е доста печално.

Разпадането на Съюз на демократичните сили е моя огромна контузия, тъй като съм последовател на тази разноцветност, която имаше в този съюз. Имаше компромисни фигури и лица, само че пъстротата беше значима и забавна, върна се обратно професор Неделчев.

Защото тя обхващаше цялата потенция на демократичната общественост. След раздробяване на Съюз на демократичните сили е непрестанно основаване на някакви дребни структури, които се пробват да присвояват тази демократична общественост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР