Жан Виденов лично ме покани и аз изпитвам огромно доверие

...
Жан Виденов лично ме покани и аз изпитвам огромно доверие
Коментари Харесай

Проф. Станислав Станилов: България стана олигархична държава при Сергей Станишев

" Жан Виденов персонално ме предложения и аз изпитвам голямо доверие към него . Нямам подозрение, че той е индивидът, който може да застане отпред на такава партия ". Това сподели проф. Станислав Станилов, някогашен народен представител от " Атака " и в този момент част от на някогашния министър председател от Българска социалистическа партия Жан Виденов. По думите му " Атака " е извървяла политическия си път и към този момент не е жива партия .

" Като министър-председател на България Виденов беше свален от " генералското придвижване ", като инструмент бяха употребявани непознати банки в страната, които девалвираха една прелестна заран лв. и България финансово се срина ", разяснява професорът.

Според Станислав Станилов новата партия ще се занимава основно с възвръщане ролята на страната . Той я дефинира като нито лява, нито дясна:

" Основни правила в манифеста на партията е  регулация във всички области на публичния живот и свободно развиване на страната ". 

По думите му България е станала олигархична страна при ръководството на Сергей Станишев и тройната коалиция, когато беше въведен плоският налог.

" При Бойко Борисов страната се управляваше безразборно, а съгласно волята на водача на ГЕРБ ", добави той .

В предаването " 12+3 " проф. Станилов разяснява, че политиката на " Лява опция " по външнополитически тематики ще е на въздържане :

" Ние сме наясно, че България е в НАТО и няма по какъв начин да излезе ".

Интервюто на Петър Волгин с проф. Станислав Станилов в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР