Жълтото е , с който трудно експериментираме, особено ако трябва

...
Жълтото е , с който трудно експериментираме, особено ако трябва
Коментари Харесай

10 идеи как да включите жълтия цвят в летния стайлинг


Жълтото е, с който мъчно опитвам, изключително в случай че би трябвало да се облечем от глава до пети в него. Но пък през днешния ден ще се опитаме да ви убедим, че би трябвало да му дадете късмет, даже и в случай че това значи да добавите в тоалета си единствено чанта. Освен това ви го представяме повече в по-топлите му и приглушените нюанси, тъй като от време на време няма потребност да бъде толкоз блестящо и наситено, с цел да направи дрешника ни по-слънчев. Нещо, от което имаме потребност в дъждовните дни.
               

Освен това лятото толкоз доста му отива, че бихме го носили всеки ден – от елегантни костюми (цветните разновидности ни покориха още през пролетта) през красиви и гащеризони до тези ефирни ризи и топове, които носят чувство за море и равнодушие. Лесно можете да го комбинирате с бяло, свело синьо или бледорозово, най-малко в топлите дни, защото това са цветовете, които биха му подхождали най-вече. Но пък много изненадващо и прелестно се оказва съчетаването му с кафяво или бежово. Със сигурност си заслужава опита.
               

Най-деликатно можете да го включите в тоалета си, като изберете жълто за един от главните аксесоари – единствено чантата или единствено обувките (може и двете), и по този метод те се превръщат в прелестен акцент, без да се натрапват прекалено много. Най-хубавото е, че и по-ярките, и по-топлите и пастелни нюанси на най-слънчевия звук в палитрата, ще накарат бронзовия тен на кожата ви да наподобява още хубав, когато съумеете да го придобиете, несъмнено. И в случай че още нямате дребна жълта рокля в дрешника си, сме ви подготвили и няколко шопинг находки от.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР