Жълто-червено море в сърцето на Барселона, знамената на Испания, Каталуния

...
Жълто-червено море в сърцето на Барселона, знамената на Испания, Каталуния
Коментари Харесай

От нашите пратеници: Гласът на тихото мнозинство

Жълто-червено море в сърцето на Барселона, знамената на Испания, Каталуния и Европейския съюз обединени в едно сърце. Тихото болшинство на Каталуния през днешния ден нададе глас и сподели на Карлес Пучдемон.

 © БТАДиего, стачкуващ от Барселона: Спри с това. Трябва да бъдем дружно! Франциско Хабиен - стачкуващ от Барселона: Има доста хора в Каталуния, които мислят, че каталунците желаят самостоятелност, само че тук има и доста хора, които желаят да продължат да живеят в Испания.Винсен - стачкуващ от Барселона: Тези хора пазят конституцията!Карла - стачкуващ от Барселона: Посланието ни през днешния ден е - ние сме 7 милион и половина в Каталуния и съгласно досегашните управляващи 2 милиона и половина вземат решение бъдещето на всички нас, това не е законно и заслужено. Нямам думи да опиша по какъв начин се усещам, тъй като ние нямаме глас, те вземат решение нашето бъдеще, бъдещето на децата ни.
Гневът им доближи кипяща точка пред постройката на каталунското държавно управление. При първото деяние на каталунските служители на реда съвсем се стигна до конфликти.

" Вие не сте нашата полиция! " и " Пучдемон в пандиза " скандираха гневните стачкуващи.

Сред тях имаше хора, които успяваха да овладеят по-гневните, а служителите на реда от Мосос Дескуадра поемаха нападателните крясъци с каменни лица.

И въпреки да имаше викания против досегашния каталунски министър председател множеството от хората през днешния ден не споделиха изрично, че желаят да видят Пучдемон в пандиза.
Винсен - стачкуващ от Барселона: Това ще реши съдът, аз не мога да го осъждам. Серхио Росалес - стачкуващ от Барселона: Не считам, че би трябвало да отиде в пандиза. Трябва да съблюдаваме демокрацията, да реализираме съглашения и да намерим излаз от рецесията.Още по тематиката Каталунският парламент разгласи самостоятелност
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР