Жълт код е обявен за района на Варна за събота.

...
Жълт код е обявен за района на Варна за събота.
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 23 декември

Жълт код е разгласен за региона на Варна за събота. Ще духа мощен силен вятър скорост 14-19 m/s (50-69 km/h), и пориви до 24 m/s (90 km/h).

Днес над Черноморието облачността ще е забележителна, основно по северно крайбрежие ще има превалявания от дъжд, които до вечерта ще спрат. Ще духа мощен и плевел вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 9°-13°. Температурата на морската вода ще е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 23 декември слънцето във Варна изгрява в 7:38 часа и залязва в 16:36 часа. Продължителността на деня е 8 часа и 58 минути. Фаза на луната е четири дни преди пълнолуние.

Във вътрешността на страната ще е най-вече облачно, в Северна България тук-там с превалявания от дъжд, в Лудогорието и Предбалкана - от дъжд и сняг, които до вечерта ще спрат. Ще е прохладно със мощен, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина плевел вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 7° и 12°, в София - към 7°.

В планините облачността ще е забележителна, основно в масивите от Западна България с превалявания от сняг. Ще духа плевел и ураганен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 4°, на 2000 m - към минус 5°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР