Jaguar Land Rover обяви, че виртуалният асистент Amazon Alexa ще

...
Jaguar Land Rover обяви, че виртуалният асистент Amazon Alexa ще
Коментари Харесай

Alexa във всички нови автомобили на Jaguar и Land Rover

Jaguar Land Rover разгласи, че виртуалният помощник Amazon Alexa ще бъде част от общоприетото съоръжение на всички представители на Jaguar и Land Rover, които са оборудвани с високотехнологичната бордова инфо-комуникационна и милтумедийна система Pivi Pro.

Интегрирането на Alexa в бордовата система дава обещание съществени преимущества и улеснения на притежателите на Jaguar и Land Rover, като им дава опция да достъпват и ръководят функционалности като навигационна система, мултимедия, календар, да получават информация за последните вести, да управляват отдалечено смарт функционалностите на своя дом и други, като за задачата употребяват само и единствено своя глас.



Благодарение на по-тясното консолидиране на Alexa в бордовата система Pivi Pro, клиентите ще могат да получават отговори и на характерни въпроси, включително за оставящ заряд и самостоятелност на задвижващата система, статус на зарядния развой, на сигурността (отключени/заключени врати) и други.



От Jaguar Land Rover споделят, че консолидираното на Alexa ще стане налично допълнително от 200 000 представителя на двете марки, като за задачата бордовите им системи ще получат отдалечено OTA (over-the-air) обновяване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР