Изявленията на Запад за предполагаемите планове на Русия да нахлуе

...
Изявленията на Запад за предполагаемите планове на Русия да нахлуе
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Изявленията за руско нахлуване ескалират напрежението

Изявленията на Запад за хипотетичните проекти на Русия да нахлуе в Украйна подклаждат напрежение. И когато обстановката се нажежи оптимално, защото в този момент е на линията на прикосновение в Донбас, всяка искра или незначителна провокация може да докара до непоправими последствия, съобщи представителят на съветския президент Дмитрий Песков по телевизия " Россия-1 ".

" Самият президент не обръща внимание на това, само че като цяло сходни изказвания, несъмнено, са подобен детайл от провокативен темперамент ", сподели той в изявление за стратегия Москва. Кремъл. Путин, отговаряйки на въпроси на журналиста Павел Зарубин.

Говорителят на Кремъл изясни, че сходни изказвания водят непосредствено до ескалация на напрежението. И когато напрежението ескалира до най-много, както в този момент е да вземем за пример на линията на прикосновение, тогава всяка искра, всеки безпланов случай или всяка незначителна планувана провокация може да докара до непоправими последствия “, призна Песков. Следователно, продължи той, „ ежедневното упражнение за оповестяване на дата за нахлуването на Русия в Украйна “ е доста неприятна процедура, която може да има пагубни последствия.

" Призоваваме за разсъдък. Призоваваме ви да си зададете въпроса: какъв е смисълът Русия да нападна някого? " - попита Песков.

Източник: БГНЕС
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР