Изявеният опонент на Путин Алексей Навални стана последният в поредица

...
Изявеният опонент на Путин Алексей Навални стана последният в поредица
Коментари Харесай

Как 11 от най-големите критици на Владимир Путин умряха при мистериозни обстоятелства преди Алексей Навални

Изявеният конкурент на Путин Алексей Навални стана последният в поредност от смъртни случаи на критици на съветския президент Владимир Путин.

Световните водачи и деятели през днешния ден не се свениха да обвинят Путин и неговото държавно управление за обявената гибел на арестувания опозиционен водач Алексей Навални. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели, че Вашингтон не знае какво тъкмо се е случило, „ само че няма подозрение, че гибелта на Навални е разследване от нещо, което Путин и неговите главорези са създали “.

Неизбежната, само че шокираща вест за гибелта му беше оповестена от затворническата работа в страната, без да се уточни причина. След това скоро заля съветските новинарски канали на Telegram и беше доказано в малко известие от затворническите управляващи, което накара Службата на Организация на обединените нации по правата на индивида да призове за без значение следствие.

През неговите повече от две десетилетия на върха на Кремъл, няколко от съперниците на войнолюбеца Путин от политически критици до шпиони и проверяващи жу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР