Изявен ММА-боец се превърна в най-желаното жиголо, покорило сърцата, леглата

...
Изявен ММА-боец се превърна в най-желаното жиголо, покорило сърцата, леглата
Коментари Харесай

Скандално! ММА боец, без задръжки в леглото, стана топ жиголо в София и Перник, клиентите му обаче го обвиниха в...

Изявен ММА-боец се трансформира в най-желаното жиголо, покорило сърцата, леглата и портфейлите на куп знатни хора, в това число и от Перник. 23-годишният Венци бил еднообразно издирван и от мъже, и от дами, а по мускулестото му тяло въздишали даже 70-годишни бабички реститутки, които го водели на отмора в чужбина, купували му скъпи облекла и плащали добре за красивата му компания.

Чаровникът се хвалел, че е играч в аматьорските ММА боеве и не пропущал опция да показва мускул пред стариците, жадни за милувки. Имал си твърда цена – 200 лв. на час , без значение дали минутите ще се изнижат в приказки, или ще се „ прави работа ”. Единственото, на което държал, било клиентите му да са платежоспособни и чистоплътни. Не подбирал мъже или дами, нито си налагал твърди възрастови ограничавания, само че предпочитал по-улегнали дами, тъй като му образували по-малко нерви.

Венци бил изключително извратен. Според хора, минали през леглото му, бил в действителност неутолим полов звяр. С преимущество обслужвал дами, минали петдесетака, тъй като към момента имало самун в тях. Освен това се раздавали като за последно в леглото и нямали потребност от доста стимулация, написа “Уикенд”.

Нещата при боеца вървели доста добре, до момента в който не го потърсили органите на реда. Полицаите позвънили на вратата му по тъжба на докторка, която твърдяла, че той е откраднал златна гривна и златно колие от шкафа в спалнята й след плевел секс. По думите на госпожата, до момента в който отиде и вземе цигарите и запалката от дамската си чанта, скъпоценностите били изчезнали.

Друга клиентка също подала тъжба в полицията против надарения Венци. Тя твърдяла, че двамата се срещнали на светско събитие. Момчето й се сторило симпатично и бързо го поканила у дома. Госпожата забелязала, че е под напрежение, а очите му шарели не по тялото й, а по шкафовете. Като си тръгнал, открила, че липсва огромна сума от портмонето й, въпреки че авансово му се била издължила финансово.

Венци обаче сгафил и с стара дама, като прибрал 150 евро от нощното й шкафче след плевел секс маратон. Дамата нищо не забелязала, само че на идващия ден, изтрезняла от голямото количество обхванат алкохол, пуснала жаба в 3-о РПУ с входящ №19567. В нея Д. И. разказала в детайли, че занаятчия я бил ограбил, а тя му платила добра отплата. Посочила имената на „ майстора”, номера на телефона му и номера на колата. Така ченгетата стигнали до Венцислав. Когато го извикали на разпит, той признал, че не е никакъв занаятчия, а платено бисексуално жиголо. Взел парите, както се договорил с дамата, която обаче си правила оглушки и не желала да си заплати услугата. Ченгетата образували кореспонденция и го предизвестили да не повтаря гафа.

Дни по-късно в полицията постъпила тъжба от 45-годишен мъж – отново за кражба след известно е какво. Така ситуацията на силовака се влошило и районните прокурори почнали следствие за кражбите. Трудовата претовареност на жиголото с сдобила със скандална популярност и отвън София, тъй като се оказало, че финансово е „ ощипал” заможни клиенти в Перник и Благоевград. В секс тефтерчето му имало 30-годишна италианка от Рим и 50-годишен грък от Кавала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР