Изясняват се обстоятелствата около смъртта на 45-годишен мъж, съобщиха от

...
Изясняват се обстоятелствата около смъртта на 45-годишен мъж, съобщиха от
Коментари Харесай

Смърт в Първо РУ в София, мъж в абстиненция почина

Изясняват се събитията към гибелта на 45-годишен мъж, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Вчера към 18 часа екип на незабавна помощ е алармирал в полицията за буйстващ мъж в центъра на столицата - блъснал е в лицето водача на колата за спешна помощ. Пристигналите на място чиновници на реда заварили мъжа в несъответстващо положение и поради събитията, го отвели в Първо районно управление (на МВР).

Установена била самоличността му - 45-годишен, прочут на полицията и осъждан. Четири часа по-късно арестуваният продължавал да буйства и да демонстрира експанзия както към себе си, по този начин и към близките. Това наложило да бъде извикан екип за незабавна помощ в районно управление (на МВР) и по рекомендация на лекаря мъжът с кола за спешна помощ е отведен в болнично заведение, където след медицински обзор, бил ориентиран към токсикология и диагностициран в абстинентно положение.

След обзор в Центъра за психологично здраве мъжът бил освободен и превозен в районното ръководство. Тази заран, към 9 часа мъжът се оплакал, че не се усеща добре, незабавно бил извикан екип на незабавна помощ, само че без значение от напъните на медицинския екип и осъществените реанимационни дейности, малко по-късно е умрял.

Продължава работата по изясняването на всички условия към гибелта му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР