Изядох вече шамарите по темата, но нека проверяват. Имам много

...
Изядох вече шамарите по темата, но нека проверяват. Имам много
Коментари Харесай

Борисов: Изядох шамарите за кюлчетата, но да проверяват, ще докажа кой го направи

Изядох към този момент шамарите по тематиката, само че дано ревизират. Имам доста огромни съмнения кой го направи и аз ще го потвърдя. Това съобщи експремиерът и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос за златните кюлчета в нощното шкафче и дали прокуратурата не се обръща против него в изявление пред.

" Първо, в никакъв случай не съм имал кюлчета. Аз се веселя, че желаят да ревизират, тъй като ще отидат в банката и ще видят. Много пъти сме се шегували с другари, че в случай че съм имал, ще си ги държа в Банкя, а не там, където стотици влизат - чистачи, градинари, кой ли не. Имам доста огромни съмнения кой го направи и аз ще го потвърдя. Изядох към този момент шамарите по тематиката, само че дано ревизират. Никога не съм разчитал нито на прокуратурата, нито на който и да било и постоянно съм считал, че би трябвало да бъда еднообразно и равно далечен. Аз не съм склонен с решението на прокуратурата и по проблема с премиера Петков, само че щом са го решили, аз го одобрявам. Толкоз. Никога на никого няма да се харесва един проверяващ орган. Нито ми харесва позицията, която заема Рашков като съществена бухалка на Радев, нито ми харесва, когато има целеустремено деяние към който и да било от прокуратурата. В момента смятам, че натискът върху тях е непотребен ", разяснява Борисов и на въпрос какво в действителност има в нощното шкафче в Банкя акцентира: " Де да беше цялостно ".

По думите му и ГЕРБ са правили неточности, от които го е позор, само че нямат нищо общо с парите за " Хемус ", а дали ДАНС, назначена по неговото ръководство, е проспала случая - ще се реши от следствието.

" Дали са ги проспали или не, ще каже следствието. Фактът, че до септември са траяли да теглят, в случай че информацията е вярна, то от юни до септември към този момент беше друга ДАНС, напълно изчегъртана. Вярвате ли, че толкоз изчегъртаха, че няма един човек останал, на който да се обадя. До кокал изчегъртаха. И по тази причина ми е забавно по какъв начин тези девойки и момчета, които заплати взимаха от нас, в този момент работят с толкоз завист. Още повече че по никакъв метод не ги провокирахме ", означи експремиерът.

И добави, че в случай че вътрешният министър Бойко Рашков отиде в Банкя да го арестува, ГЕРБ ще сложат портрета му на стената и ще го канонизират.

Борисов разяснява и имунизациите и зелените документи у нас.

" С темповете, с които вървяхме до август, 70% щяха да са имунизирани. Кацаров нанесе големи провали върху душeвността и здравето на хората. Представете си да управлявахме и да сме месеци наред първи по смъртност в света и да не постановяваме никакви ограничения, какво щеше да се случи?! А в този момент няма ограничения, хората не съблюдават нищо. И по какъв начин ще ги съблюдават, като Кацаров вкара зелен документ от през днешния ден за на следващия ден в нарушаване на всички правила, даже и на медицинските. Биеш си първа доза и ти дават документ. Но ти не си предпазен от нищо. И хората започнаха да си мислят, че това е игра. Сега са се засилили да имунизират и деца, само че аз съм изрично срещу ", отсече политическият водач.

Той съобщи още, че би трябвало да мине време, с цел да се види дали да положителни новите министри и дали Кирил Петков ще е по-добър министър председател от него.

" Опозицията постоянно пробва да предлага повече. Заради това е мъчно да управляваш, тъй като трябват непопулярни решения. В Холандия и Германия да не би да им е елементарно да поставят локдаун? Но има сложни решения, които би трябвало да вземешза положителното на хората. Заради това са те избрали да управляваш ", сподели още Борисов и добави, че за Новата година си пожелава " Да не би трябвало да назоваваме Коледа радостни зимни празници ":

" Заради това ГЕРБ би трябвало да се върне към здравия консерватизъм. Коледа си е Коледа, а не радостни зимни празници, както споделят в Брюксел. Цялото ми почитание, само че това е too much, както споделят в Харвард. Искам хората да знаят за какво са от ГЕРБ - поради първо, второ трето. А ние поради доста години взаимни отстъпки започнахме да губим образа на центристко-дясна партия. Колегите от Демократична България пък напълно минаха в левицата. Пожелавам на всички да са живи и здрави. Това с Омикрон ще продължи дълго. Докато не спрем с поговорката, че желая плевнята на комшията да изгори, въпреки и моята цялата къща, няма да е добре за страната ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР