Известно объркване настъпи от няколко дни на застрахователния пазар след

...
Известно объркване настъпи от няколко дни на застрахователния пазар след
Коментари Харесай

Печатници и посредници работят извънредно за нови застрахователни стикери

Известно комплициране настъпи от няколко дни на застрахователния пазар след банкрута на кипърската компания „ Олимпик ", работеща и на нашия пазар. 200 000 души у нас са пострадали и в този момент разполагат с броени дни да създадат нови полици с други застрахователи.

Спешната замяна на застраховките стартира, печатници и брокери ще работят изключително, с цел да се овладее създалото се напрежение, оповестява Нова телевизия.

„ Имаше индикации още от май месец. Браншът беше предизвестен ", съобщи Ивета Кунова, ръководител на Българската асоциация на застрахователните брокери. „ Застрахователните брокери съветвахме клиентите, които имат полици на разсрочени вноски към „ Олимпик ", да продължат в други компании. Когато им изтичаха застраховките, им предлагахме да продължат в други компании ", съобщи Кунова пред малкия екран.

Тя изясни още, че членовете на Българската асоциация на застрахователните брокери, са предизвестили клиентите си посредством есемеси, имейли и позвънявания за създалата се обстановка. „ Застрахователният пазар в България е безусловно постоянен ", съобщи още Кунова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР