Известно е, че шоколадът е богат на флавоноли, естествено съединение,

...
Известно е, че шоколадът е богат на флавоноли, естествено съединение,
Коментари Харесай

ШОКОЛАД на закуска –добра или лоша идея е

Известно е, че шоколадът е богат на флавоноли, естествено съединяване, което има защитни резултати върху мозъка. Какаовите флавоноли усъвършенстват продуктивността на работната памет и усъвършенстват обработката на образна информация.

А за дамите, които са спали неприятно предната вечер, резултатът е още по-впечатляващ: какаото наподобява противодейства на когнитивното увреждане, породено от отнемане от сън.
Най-лесният сладкиш с течен шоколад, който се трансформира в ХИТ
Днес ще ви зарадваме с рецепта за един безобразно елементарен, апетитен и благоуханен сладкиш, който още в този момент да си приготвите. Списъкът с артикул...
Прочети повече
За по-възрастните хора има още по-добри вести: откривателите са стигнали до заключението, че дневният банкет наподобява оказва помощ за възстановяване на паметта.

Защо ви се хапва нещо сладко СЛЕД ястие

Редовният банкет на какао и шоколад в действителност би могъл да обезпечи удобен резултат върху когнитивното действие с течение на времето.

Млечният шоколад обаче, надалеч не е толкоз добра концепция заради наличието си на захари, мляко и консерванти.

Има обаче евентуални странични резултати от яденето на какао и шоколад. Те нормално са свързани с калоричната стойност на шоколада, някои присъщи химични съединения на какаовото растение, като кофеин и теобромин, и разнообразни добавки, които прибавяме към шоколада, като захар или мляко.
Най-лесният домакински течен шоколад, по който всички полудяха
Кой не обича да си похапва апетитен и домашно подготвен течен шоколад? Това лакомство е великолепно, стига да бъде приготвено с правилнит...
Прочети повече
Но страхотна вест за тези от нас, които избират черен шоколад, тъй като едно-две квадратчета дневно изцяло набират всички пози за нас.

Тези храни забавят стареенето

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР