Известният теоретичен физик Стивън Хокинг бе посмъртно замесен в скандала

...
Известният теоретичен физик Стивън Хокинг бе посмъртно замесен в скандала
Коментари Харесай

И Стивън Хокинг се оказа замесен в документите на Епстийн. Участвал ли е в оргиии физикът?

Известният научен физик Стивън Хокинг бе посмъртно забъркан в абсурда към умрелия педофил и милиардер Джефри Епстийн.

Името на учения е част от така наречения " лист на Епстийн ". Тези документи разкриват околните контакти и връзка на Епстийн с голям брой известни политици, бизнесмени и учени. Не дребна част от тях са били посетители на частния му остров, който е бил сцена на изнасилванията. Документите на Епстийн не се разкриват дали Хокинг е взел участие в оргии. Физикът обаче е имал " паметен уикенд " на частния остров през 2006 година. Той даже се е возил на неговата персонална подводница, написа dir.bg.

Как името на Хокинг изплува в документите на Епстийн?

В един от разкритите мейли, педофилът предлага скица за подкупване на приятелите на неговата основна обвинителка Вирджиния Джуфре.

Подкупените й близки трябвало да заявят, че нейните изказвания за изнасилвания са " цялостна небивалица " или да оказват помощ да потвърдят това по различен метод.

" Можете да " премиите " всеки от приятелите, познатите и фамилията на Вирджиния, които оказват помощ да потвърдят, че изказванията й са погрешни. Нека се концентрират към вечерята на Клинтън. Нека приказват за присъединяване на Хокинг в оргии ", написа Епстийн на своя поддръжник.

Вирджиния Джуфре не е упреквала Хокинг, че я е изнасилвал. Въпреки това Епстийн желал да обвърже името й с сходни обвинявания. Те звучат ненапълно неуместно, поради парализата на учения. Едно от обвиняванията на Джуфре към Епстийн е, че педофилът желал да я принуди да прави секс с " бащата на изкуствения разсъдък " Марвин Мински. Няма изказвания, че е имало секс сред тях, нито правосъден развой против имуществото на Мински. Компютърният академик обаче имал минимум три визити на частния остров на Епстийн.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР