Известният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов сподели в

...
Известният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов сподели в
Коментари Харесай

Георги Атанасов: Провеждат се хибридни операции срещу ЦСКА!

Известният състезателен публицист и политически анализатор Георги Атанасов показа в обществените мрежи своята позиция по отношение на настоящото напрежение в българския футбол и ЦСКА.

Ето какво написа той:

" Планетата се тресе в очакване на Третата международна война, може би нуклеарна, т.е. съдбовна и крайна, а в българския футбол с цялостна мощ се организират хибридни интервенции против ЦСКА. Впрочем, провокациите против 31-кратните първенци в никакъв случай не са спирали от три десетилетия насам, само че в последно време е оповестена цялостна готовност против " алените ". Фактите са пред очите на всеки, който желае да вижда...

Поредната купа на феодалния първенец от дълго време е капарирана, само че това явно не е задоволителна гаранция за парите от ШЛ, тъй че като спомагателен фактор бе зает съдийският. А на вътрешния фронт се строяват всички вероятни запаси против смутителите на Статуквото от Парка на свободата. Кръг след кръг ЦСКА бележи върхове по инкасирани картони, близо половин дузина на мач, в това число на личен терен?! Дузпа за " алените " явно се поставя единствено при смъртен случай?! Треньорски страсти като тези на Стойчо Младенов против Берое се случват под дърво и камък, само че Екзекутора на Ливърпул бе ударен като че ли е нокаутирал съдията! Логично - комисиите не престават репресията.

Сметката е елементарна - служебната купа би трябвало да се подпечата и на доктрина, а втората задача е да се препъне по всевъзможен начин ЦСКА в шампионата за Купата. Ритат и хапят " алените " играчи без да им мигне окото. Даже по време на сякаш безобидни, подготвителни контроли.

А какво да кажем за оповестеното желание на Венци Стефанов да пусне билети от 50 лева за идното посещение на " армейците " в " Овча купел ". Стопроцентова поръчка, провокация и операция! Очевидно индивидът, който се е хвърлил с цялата си телесна и интелектуална мощност на амбразурата да брани Статуквото, се стреми да попречи с каквото може на клуба, разгласен за зложелател №1. " Червената " агитка надали ще реши изхода от мача за Купата на стадиона на Строителни войски, необичайно по какъв начин приватизиран по схемите на " Софийски парцели ", само че " белият " шеф пробва да нанесе спомагателни вреди на опозицията.

По този метод той пуска двоен пас към " Герена " и Делиормана. Вероятно си спомняте какъв брой пъти господин Стефанов е наричал " сините " почитатели, които постоянно му опустошават собствеността, с тежки квалификации - бандити, лумпени, гамени, наркомани и така нататък, само че в никакъв случай не си е разрешавал да им изиска 50 лв. за билет. При състояние, че входът за пустеещото оборудване по пътя за Княжево всекидневно коства десетина кинта. Уви, дори и при тая " евтиния " няма мераклии да гледат " белия балет "...

Ако не ме лъже паметта наскоро Наско Сираков назова БФС тъкмо, ясно и звучно, а точно - негодници! Дали не греша, само че май го глобиха с някаква сума? Оттогава насам обаче брачният партньор на госпожа Илиана Раева си спомни за " едно 40-годишно другарство ". Дали не е подплатено с прошка от Национална агенция за приходите и с лицензионна вересия от Бояна?

Извинявам се, само че дали изобщо шампионата у нас е законно? И кой Изпълком по-точно го ръководи - последният, предпоследният или оня, оспорен в съда от Христо Порточанов преди няколко години?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР