Известният с разюзданите си партита и фриволното поведение на клиентите,

...
Известният с разюзданите си партита и фриволното поведение на клиентите,
Коментари Харесай

Секс купонджии го загазиха много сериозно след парти в перверзен клуб

Известният с разюзданите си празненства и фриволното държание на клиентите, що се отнася до половото другарство, берлински клуб Kit Kat сервира много неприятна изненада на посетителите си. Очевидно някой от купонджиите, участвали на следващата полово освободена веселба в съботната вечер предходната седмица е бил притежател на вирусен менингит.

Именно затова участниците в купона са изправени пред действителната опасност също да се окажат инфектирани. Затова в този момент управляващите на берлинския регион Райникендорф приканват всички гости на " перверзното “ заведение да идат на доктор, с цел да си обезпечат безоблачно и здравословно битие, без съществуването на менингококова зараза, която неизбежно ще ги прати в отвъдното и купонът ще завърши. Терапията при болестта е обвързвана с приема на антибиотици и колкото по-рано се случи това, толкоз по-добре. Обичайните признаци при заболяването са мощно главоболие, висока температура, тресчица, виене на свят, обща уязвимост и така нататък, а болестта се предава при всевъзможен непосредствен контакт с притежател на инфекцията, да вземем за пример при целувка, което сред купонясващите в заведението е напълно обикновено и постоянно събитие.

Опасенията за живота на посетителите на клуба са свързани с това, че концепцията на Kit Kat се основава на това, че купонясващите сами основават атмосферата в заведението като освен това необезпокоявани могат да изживяват всички свои полови стремежи и мечти, до момента в който това е в границите на закона, несъмнено. Много постоянно опорна точка на празненствата в клуба са всевъзможни фетишистки детайли, изяснява немската преса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР