Известният руски астролог Павел Глоба заслужено се радва на голямо

...
Известният руски астролог Павел Глоба заслужено се радва на голямо
Коментари Харесай

Астрологът на Путин Павел Глоба: 2024 г. ще бъде трудна, може да има нова пандемия!

Известният съветски астролог Павел Глоба справедливо се радва на огромно почитание в целия свят, защото от дълго време е потвърдил на процедура, че неговите прогнози се сбъдват.Говори се, че той е персонален консултант на самия Владимир Путин. В годините обратно Глоба планува разпадането на Съюз на съветските социалистически републики и повредата в атомната електроцентрала в Чернобил, разрушаването на кулите близнаци в Ню Йорк, както и редица други значими събития.


Според него годината, която следва, няма да е лесна, само че не дава обещание нищо съдбовно. Промени ще усетим още в първите ѝ дни. „ Гигантите на Слънчевата система Сатурн и Юпитер са ситуирани по подобен метод, че предвещават голям брой промени.Те ще обиден разнообразни области, като се стартира с климата.Икономиката и политиката също ще бъдат наранени “, споделя гуруто в астрологията. По негови думи военните спорове ще продължат. Ситуацията за Украйна няма да се развие удобно и астрологът счита, че до две години страната може да спре да съществува в този си тип. Глоба твърди, че зимата на 2024 година дава обещание нови изобретения и открития, а пролетта и лятото ще бъдат по-спокойни интервали за човечеството. Що се отнася до здравния бранш, астрологът на Путин предизвестява, че годината на Зеления дървен змей може да ни донесе по-страшна пандемия даже от Ковид-19. Той предлага да бъдем изключително бдителни към здравето си. Ето и годишния му хороскоп, разрушен по месеци:

Януари дава обещание удобно време за съвсем всички представители на зодиакалния кръг.Трудности могат да зародят единствено за Козирозите – загуба на работа, безпаричие.Февруари ще бъде прочувствено неустойчив за съвсем всички зодиакални знаци и ще донесе куп проблеми. Март ще бъде идеалният месец за започване на бизнес, а април – за решение на дрязги от фамилен вид. През май всички зодии ще имат непредвидени разноски. Трябва да бъдат спестовни. Напрегнат интервал за целия зодиакален кръг ще бъде юни и ще донесе доста кавги. Юли ще бъде съвършеният месец са подписване на бракове, а август –за отмора. Септември ще бъде последният спокоен месец, тъй като от 5 до 10 октомври следва най-страшният интервал за зодиака, през който Глоба предсказва финансови произшествия за всички знаци.Ноември ще донесе здравословни проблеми на мнозина, а декември ще бъде изпълнен с трагични обрати.

Ретро бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР