Известният руски астролог Павел Глоба заслужено се радва на голямо

...
Известният руски астролог Павел Глоба заслужено се радва на голямо
Коментари Харесай

Астрологът на Путин предрича: Още войни, нова болест и масови протести през 2023-а

Известният съветски астролог Павел Глоба справедливо се радва на огромно почитание в целия свят, защото от дълго време е потвърдил на процедура, че неговите прогнози се сбъдват. Говори се, че той е персонален консултант на самия Владимир Путин. В годините обратно Глоба планува разпадането на Съюз на съветските социалистически републики и повредата в атомната електроцентрала в Чернобил, разрушаването на кулите близнаци в Ню Йорк, както и редица други значими събития.

Още през 2009 година астрологът сподели, че валутата $ я чака нежелана орис. Един ден тя ще бъде изцяло безполезна. И това ще се случи през идващото десетилетие. Дълго време тази прогноза не се сбъдна и мнозина твърдяха, че Павел Глоба бърка по този въпрос. Сега обаче виждаме, че към този момент има предпоставки доларът да се трансформира в елементарна хартия. Въпреки че към момента е мъчно да се повярва, че ще се стигне дотук. " Силни въоръжени спорове скоро ще се разпрострат на планетата. Звездите демонстрират рисковата зона, в която се намират Азия и Африка. Тези спорове ще продължат до 2024 година, а може би и до 2025 година В Европа ще стартират сложни времена. Звездите демонстрират фаталността на обстановката във връзка с стопанската система и политическото ръководство. И това ще засегне и богатите, и бедните. Всеки ще може да изпита следствията от необразованото ръководство ", предвижда астрологът от Русия.

Той планува още, че в Европа ще има същински протести. " Отдавна не сме виждали такива митинги. Дори деца и остарели хора ще излязат на улицата, изисквайки обикновени улеснения. Ще стартират такива компликации, които ще провокират обективен яд измежду жителите на Европа. Докато огромни запаси и финанси ще се разпространят върху горните пластове на популацията. Няма прогнози за възстановяване на финансовата обстановка на интернационалната сцена. Напротив, нещата единствено ще се влошат. Това се дължи на световното преструктуриране на света и огромните опустошения заради военни спорове. Няма да мине без катаклизми, които няма да прибавят убеденост в по-добро бъдеще ", добавя той.

Глоба споделя, че може би 2023 година ще бъде пиковата година за развиването на най-лошата икономическа обстановка за страните по света. Световните елити ще стартират да търсят решения на тези проблеми и вследствие на това в бъдеще светът ще излезе от икономическата дупка. " Светът е в очакване на внезапен преход към тотална цифровизация. Това ще бъдат доста бързи стъпки. На първо място, това ще се отнася до финансовата система. Светът на процедура ще се откаже от парите в брой. Възможно е да има и ново заболяване, което е доста по-силно и мощно от това, което е предизвикало пандемията. Заради това заболяване популацията на планетата Земя ще намалее доста. Що се отнася до войната в Украйна, тя няма да завърши през 2023 година Едва до края на годината ще може да се приказва за някакви съглашения, свързани с зародилия проблем ", безапелационен е той, написа " Ретро ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР