Известният руски астролог Павел Глоба предрече голям финансов късмет за

...
Известният руски астролог Павел Глоба предрече голям финансов късмет за
Коментари Харесай

Павел Гроба назова зодиите, които ще се къпят в пари до дни

Известният съветски астролог Павел Глоба предсказа огромен финансов шанс за две зодии в края на месец октомври.

Те ще станат любимците на Съдбата и животът им ще се промени съществено към по-добро. Невиждано благополучие ще се стовари върху тях, шансът ще ги преследва на всички места, а враговете им ще умират от злоба.

Ето под кои зодиакални знаци са родени щастливците:

Телец

Представителите на този земен знак би трябвало да одобряват ненадейно предложение, което ще касае нова работа или забавен план. Павел Глоба има вяра, че присъединяване в тази случка ще усъвършенства финансовото им положение и ще докара до нови познанства, които ще изиграят голяма роля в живота им.

Ако Телците одобряват даровете на Вселената с признателност и изразходват рационално получените пари, финансовият триумф ще остане с тях за дълго време.

" Доверете се на смяната, тя ще направи живота ви по-добър ", поучава астрологът.

Рак

Представителите на водния знак могат да получат дълго чаканото нанагорнище по кариерната стълбичка. Повишението ще позволи остарели проблеми и ще им покаже верния път.

Павел Глоба има вяра, че удобният интервал за Раците ще продължи до края на 2023 година " Опитайте се да разрешите всички сложни въпроси през това време ", приканва той, написа
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР