Известният отец Кирил Папудов от петричкото село Кладенци бе открит

...
Известният отец Кирил Папудов от петричкото село Кладенци бе открит
Коментари Харесай

Спряха погребението на отец Кирил Папудов, направиха спешна аутопсия: Убит е!

Известният отец Кирил Папудов от петричкото село Кладенци бе открит мъртъв в дома си завчера, възрастният мъж е открит на леглото в стаята си от неговите родственици. Вчера почнала подготовка за погребението му, покойникът бил почистен, облечен и подготвен, с цел да бъде изпратен в последния му път, когато внезапно роднините забелязали рани по главата и странни драскотини по лицето, оповестява Struma.com.
Предположили, че гибелта му не е естествена и евентуално някой го е пребил. Незабавно на място са извикани служители на реда, които спрели подготовката за погребението и сезирали прокуратурата за подозренията на околните. Трупът е взет и през днешния ден ще бъде направена аутопсия за потвръждения или отменяне на версията за гибелта на отец Папудов. Близките се съгласили, с цел да бъдат отхвърлени всевъзможни подозрения към повода за гибелта му. Те коментирали, че имал проблеми със сърцето, само че се чувствал добре в последно време. Отец Кирил Папудов е национално прочут.
Многократно арестуван и осъждан за владение на наркотици- канабис. Около 10 пъти го вкарваха в ареста, откакто в дома му се намираха килограми от наркотината трева. Свещеникът непрестанно обясняваше, че отглежда марихуана, с цел да лекува себе си и болната си брачна половинка Мария, която умря през 2006 година. Свещеникът се задоми наново и отново продължи да сее канабис, новата му брачна половинка при един от арестите пое отговорността и беше наказана на година и половина условно.
Жената твърдеше, че растението, което е намерено в къщата им е саморасляк и отецът няма никаква виновност. Той в този интервал бе в изискванията на условна присъда, и в случай че не бе баба Елена щеше да влезе в пандиза, по тази причина и дамата пое неговата виновност. Отецът има 5 условни присъди – 4 за канабис и 1 за нелегално оръжие.
В последните години обаче той се смири и нищо не се чу повече за него до през вчерашния ден.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР