Известният неврохирург доц. д-р Зафер Оркун Токташ ще гостува в

...
Известният неврохирург доц. д-р Зафер Оркун Токташ ще гостува в
Коментари Харесай

Възможност за безплатни консултации с водещ неврохирург от чужбина в столицата

Известният неврохирург доцент доктор Зафер Оркун Токташ ще гостува в България на 11-12 февруари 2019 година Авторитетният турски експерт в региона на хирургията на гръбначния дирек ще съветва гратис пациенти в София по покана на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината. Консултациите са подобаващи за пациенти с дискови хернии, сколиоза, тумори на гръбнака и гръбначния мозък и други неврологични болести.

Доц. доктор Зафер Оркун Токташ развива дейна академична активност и е създател на редица научни материали в региона на гръбначно-мозъчните болести. През 2014 година е взел участие в научно-изследователски действия в Харвардския университет. Съвместно с проф. доктор Денис Кония са патентовали като откритие регулируеми импланти, които се употребяват в гръбначната хирургия. Преподавател е в Медицинския факултет на Бахчешехирския университет и работи в болница „ Медикал парк “ в Истанбул, където има опцията да ползва най-съвременните способи и технологии. Хирургичната интервенция в региона на гръбначния дирек и мозъка става все по-безопасна и сполучлива през последните години, което се дължи както на новите способи, по този начин и на развиването в технологиите.

В наши дни високотехнологичните лечебни заведения употребяват ядрено-магнитен резонанс в самата операционна зала, което разрешава визуализиране на оперативната зона в действително време. С технологиите за интраоперативно сканиране и навигация се понижава рискът от увреждане и се покачва успеваемостта при интервенциите. Пациентите, които желаят да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент Зафер Оркун Токташ на 11-12 февруари, би трябвало да се запишат авансово на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР