Известният ММА мениджър Али Абделазиз е един от малкото хора

...
Известният ММА мениджър Али Абделазиз е един от малкото хора
Коментари Харесай

Мениджърът на Хабиб: Джейк Пол ще спука от бой Конър Макгрегър

Известният ММА управител Али Абделазиз е един от дребното хора в ММА, които поддържат братята Логан и Джейк Пол. Двамата влогъри изригнаха в последните години и направиха дебют в бокса. Джейк съумя да запише 2 победи с нокаут, а Логан няма победа, само че все пак си уреди показно с легендата Флойд Мейуедър.

Джейк е на 23-години и няма чак толкоз огромен опит в бойните спортове, само че това не му пречи да е убеден и да провокира огромните имена в ММА. Той мечтае за боксова среща с Конър Макгрегър и преди седмици го унищожи с обиди. Пол твърди, че дава 50 милиона $ на Макгрегър за борба и потвърди това с писмо от неговата банка.

" The Notorious " не му обръща внимание, а Абделазиз реши да го поддържа и наля масло в огъня. Ето какво показа Абделазиз, който е управител на доста огромни звезди в ММА:

" Харесвам това хлапе Джейк Пол. Знаете ли за какво? Харесвам го, тъй като е същински. Когато Пол говореше за брачната половинка на Хабиб и беше атакуван, тогава Джейк напомни по какъв начин Макгрегър наскърбяваше брачната половинка на Хабиб Нурмагомедов. Харесвам това момче. Мисля, че Пол ще спука от пердах Конър, неговите съотборници и всичко към него. Харесвам и Логан Пол, който е негов брат. Двамата вършат нещо от нищо. Майк Тайсън е мой другар и даже той харесва тези братя. Не споделям, че Конър е неприятен войник, само че просто е кучка и няма дух. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР