Известният лекар д-р Атанас Михайлов гарантира уникалния ефект на тази

...
Известният лекар д-р Атанас Михайлов гарантира уникалния ефект на тази
Коментари Харесай

Прочутият д-р Атанас Михайлов ни даде своя стара изпитана рецепта за лечение на грип, която убива болестта само за 24 часа

Известният доктор доктор Атанас Михайлов подсигурява неповторимия резултат на тази рецепта за лекуване на грип от опита с голям брой пациенти!
Сезонът на вирусите и грипа към този момент настъпи, а лекарите подхванаха остарялата си процедура – определяне на маса антибиотици, които са колкото потребни, тройно по-вредни за здравето ни.
Много пъти обаче нямаме избор и прибягваме до тях, откакто установим, че с подръчни средства и бабини предписания заболяването не отшумява. Известният доктор Атанас Михайлов обаче даде своя остаряла и изпитана при голям брой пациенти рецепта залечение на грип, която убива напълно заболяването единствено за 24 часа.

И колкото и необикновено да звучи, той подсигурява, че това е самата истина.
Сутрин още на гладно, би трябвало да се одобри една лъжица с британска сол, а приемът й да бъде с допустимо по-малко количество вода – до 70 грама най-много.
Взимаме ги и не пием, нито ядем нищо за половин час. След като мине този половин час, започваме стремително да пием гореща вода или чай без захар – колкото по-топли, толкоз по-добре.Рецептата на доктор Атанас Михайлов за цялостното лекуване на грип, когато към този момент човек е пипнал заболяването и безусловно не може да се изправи на крайници, е доста лесна и простичка за осъществяване.

Пием тези горещи течности през целия ден като общото количество за 24 часа не би трябвало да пада под два литра наложително. И може да ви се стори невероятно, само че не трябва да одобряваме никаква храна, чак до идната заран – това е.
„ Рецептата е ужасно ефикасна и лекува грипа посредством пречистване на организма. Не са ни нужни никакви други медикаменти, сами ще се уверите. Още на идната заран ще се разсъните като преродени “, безапелационен е доктор Атанас Михайлов.

Той дава и своята изпитана рецепта за стремително усилване на имунната система, която ни брани от вируси и грип през цялата зима. И това е 150 грама прясно алое, което се почиства от бодлите и се счуква или смила. После се смесва с 250 грама същински мед, 350 грама алено вино – домашно и 50 грама етилов алкохол от към 95%.

Тази примес се оставя на мрачно и хладно място в продължение на седем дни, след които се приема всеки ден по три пъти на гладно по една дребна лъжичка.

 

Инфо: политиката

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР