Известният изследовател на НЛО Скот Уоринг сподели с читателите на

...
Известният изследовател на НЛО Скот Уоринг сподели с читателите на
Коментари Харесай

Удивително видео на космически кораби на Високите бели извънземни

Известният откривател на НЛО Скот Уоринг показа с читателите на своя блог извънредно видео (ще го гледате по-долу), изпратено му от свидетел, който е пасажер в аероплан.Човекът е на полет за Лас Вегас и внезапно вижда три ярки обекта сред планините. Според очевидеца, тези светлини се намират на към 20-30 километра западно от града.Скот Уоринг е сигурен, че НЛО се виждат на това място с причина.Той разяснява:„ Това е тъкмо същият район, който Чарлз Хол маркира като базата на Високите бели извънземни. Те са високи 2-3 метра според от възрастта, живеят до 800 години, след което избират да умрат заради културни вярвания.
Базата е на частната предпазена земя на Военновъздушната база Нелис, заобиколена е от ограда от бодлива тел и е покрай Зона 51. Това е най-хубавият образец за кораби на Високите бели, който в миналото съм виждал! Фантастичен „ улов “ и може в никакъв случай повече да не бъде забелязан! “
Чарлз Хол, нуклеарен физик и някогашен боен американски експерт, твърди, че армията на Съединените щати е в контакт с извънземен тип от години.Четете още: Високи бели извънземни инспектират житен кръг в Уилтшир, АнглияПолицейски чиновник вижда Високи бели извънземни, които инспектират житните кръгове.Ветеран от Виетнам споделя:„ През 1964 година, когато бях метеорологичен наблюдаващ във Военновъздушната база Нелис в Невада, станах очевидец на взаимоотношение сред военните и група мистериозни високи, бели, човекоподобни извънземни.Техните кораби са способни да се движат по-бързо от скоростта на светлината, тъй като Айнщайн бърка по отношение на относителността. “Той споделя, че американските чиновници премълчават всичко, тъй като хората не са прочувствено подготвени да одобряват извънземни форми на живот.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР