Известният инвеститор и автор Робърт Кийосаки отново изрази силна увереност

...
Известният инвеститор и автор Робърт Кийосаки отново изрази силна увереност
Коментари Харесай

Купувайте колкото може повече Биткойн – Робърт Кийосаки

Известният вложител и създател Робърт Кийосаки още веднъж изрази мощна убеденост в Биткойн, като се застъпи за обилни вложения в криптовалутата.

Неотдавна Кийосаки уточни лимитираното предложение на Биткойн от 21 милиона токена като основен фактор, предизвикващ неговия възторг.

Той натъртва на концепцията за недостиг, заявявайки, че до момента в който златото и среброто се сблъскват с провокации, свързани с увеличението на откритията при повишаване на цените, закрепеното предложение на Биткойн обезпечава дълготраен недостиг, което го прави желан капиталов избор.

Кийосаки предвижда бича траектория за Биткойн, като планува евентуална целева цена от $300,000 за монета до края на 2024 година Тази прогноза отразява доста нарастване по отношение на настоящите цени и акцентира убедеността му в дълготрайния капацитет на криптовалутата.

Освен това Кийосаки прикани вложителите да не отсрочват, наблягайки смисъла на незабавното предприемане на дейности. Той твърди, че вложението в Биткойн съставлява стратегическа опция за обезпечаване на наред финансово бъдеще.

Въпреки изменчивия темперамент на Биткойн, поддръжката на Кийосаки има тежест в капиталовата общественост, като се имат поради неговите достижения и забележителното му персонално благосъстояние.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР