Известният френския лекар, изучавал астрология и окултни науки - Нострадамус,

...
Известният френския лекар, изучавал астрология и окултни науки - Нострадамус,
Коментари Харесай

Какво предсказа Нострадамус за 2022 година

Известният френския доктор, изучавал астрология и окултни науки - Нострадамус, също е загатнал малко за 2022 година и за това какво ни чака в близкото бъдеще.

Мислите му са скрити в иконичните му стихове, наречени катерни. Известни са негови над 6000 сходни предсказания, доста от които са планували доста значими международни събития. Една от главните му прогнози за 2022-а се отнася до финансите.

Той споделя, че най-голямата мощ ще рухне. Според някои това би трябвало да се пояснява като опцията инфлацията да излезе отвън надзор, което предвещава срив на щатския $, еврото или пък намаляване на Китай. От друга страна, евентуално златото, среброто и биткойните ще се смятат за активи, в които си коства да инвестирате повече пари.

Освен това съгласно френския вещател по това време в Европа ще стартират мощни катаклизми. Той споделя, че голям вихър ще аргументи пожари, суши и наводнения във Франция и в доста елементи на света и ще настъпи апетит в международен мащаб.

Сред мрачните му предсказания се подрежда и това, че стероиден дъжд ще покоси Земята. Не се знае дали двете имат връзка, само че астрономите знаят, че метеорният поток Геминиди е на 14 декември 2022 година

Ако задоволително огромна канара попадне в океана, това може да аргументи великански приливни талази, които ще обхванат сушата и ще причинят огромни опустошения. Интересен е стихът на французина, който предвещава опустошение и три дни мрачевина, след които ще настъпи мир.

Какво тъкмо е имал поради той обаче занапред следва да разберем. Разбира се, напълно допустимо е всяко едно от тези предсказания да е метафорично и действително да открием отговора в елементарния живот, а не застрашаващи живота на Земята катаклизми.

Едно обаче е несъмнено - след събитията към 2020 и 2021 година безусловно чакаме още една забавна година, която надали ще е лека, даже да не се случи нищо от тези страховити предсказания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР