Известният френски актьор Ален Делон заяви желанието си да се

...
Известният френски актьор Ален Делон заяви желанието си да се
Коментари Харесай

Ален Делон готов да се завърне на големия екран

Известният френски артист Ален Делон съобщи желанието си да се завърне на огромния екран в изявление за френския ефирен канал Те Ве Сенк (TV5), представено от ТАСС и френски медии.

" Надявам се още един път да се върна на екран. Възможно е това да е последният ми филм. И той би трябвало да е извънреден ", сподели легендата на френското кино. Той добави, че режисьорът също би трябвало да бъде " извънреден " и даде образец с Лиза Азуелос, снимала биографичен филм за Далида.

" След това мога да си отида, няма да имам какво повече да върша ", споделя още Делон в изявлението.

През 2019 година излезе филмът " Пълна аналогия ", който е последният към този момент с присъединяване на лекендарния артист. През май 2019 година той беше почетен с почетна премия от кинофестивала в Кан. Месец по-късно щерка му Анушка заяви, че той е прекарал инсулт и се е лекувал в Швейцария.

В изявлението Делон постави завършек на слуховете за здравето си. " Добре съм, прекарах два инсулта. Сега, като оставим настрани, че заедно съм с бастун, съм доста добре ", сподели артистът, който е на 85 години. Той се е снимал допълнително от 90 кино лентата. Незабравими са филмите „ Под яркото слънце “, „ Роко и неговите братя ”, „ Гепардът “, „ Басейнът “ и др. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР