Известният диетолог доктор Людмила Емилова коментира режимите с постене и

...
Известният диетолог доктор Людмила Емилова коментира режимите с постене и
Коментари Харесай

Д-р Емилова: Житният пост на Петър Дънов е полезен за всички, но само при едно условие

Известният диетолог лекар Людмила Емилова разяснява режимите с постене и филтриране на организма. Тя съобщи, че житният пост на Петър Дънов може да бъде потребен за всички, само че единствено при едно доста значимо изискване – по време на използването му да не сме в положение на стрес. Това се отнася и за всички типове пости.

Пред Българска национална телевизия доктор Емилова изясни, че житният пост на Петър Дънов се ползва в продължение на 10 дни, като се ползва спазването на банкет на няколко непреработени храни в тъкмо избрани пропорции. Тя напомни, че постът на Дънов планува да се залеят с вода 100 грама жито, което престоява по този начин в продължение на една нощ. Водата се изпива на идната заран. Изяжда се една ябълка, след това 8 ореха, които се одобряват дружно с житото, след което се пие вода с разперен в нея мед.

Процедурата се повтаря в продължение на 10 дни на обяд. Людмила Емилова обаче е безапелационна, че в случай че по време на режима организмът ни е под въздействието на стрес, това понижава внезапно резултата и пречи на клетките да се пречистят изцяло.

Диетоложката поучава да не се прекалява с скотски храни, тъй като това слага здравето ни в сериозен риск. Препоръката е месото да се редува със сирене и яйца, като се стараем да одобряваме допустимо по-чисти и екологично създадени артикули.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР