Известният детектив Джон Лутър, изигран от Идрис Елба, се завръща

...
Известният детектив Джон Лутър, изигран от Идрис Елба, се завръща
Коментари Харесай

Филмова премиера: Идрис Елба се завръща като детектив Джон Лутър

Известният детектив Джон Лутър, изигран от Идрис Елба, се завръща на огромен екран в " Лутър: Паднало слънце ", с цел да даде на почитателите на поредицата ново измерение.

Актьорът, минал по аления килим на Ню Йорк, счита, че е значимо да остане правилен на персонажа, до момента в който търси нова публика.

 
Смятам, че най-голямото предизвикателство е да се опитаме да задоволим почитателите на истинската продукция и да им представим напълно нова идея. Плакатът не ви приказва нищо, може да е всеки Лутър, да вземем за пример Лутър Вандрос... Опитваме да притеглим нова аудитория, като в същото време оставаме правилни на оригинала.
Идрис Елба – артист

Новият филм е цялостен с изненади, изключително за феновете, които ще намерят хумористична отпратка към Джеймс Бонд - намигане към слуховете, че Елба може да бъде определен да изиграе „ Агент 007 “ в идващите филми.

 
Казах на екипа: Момчета, в действителност ли се нуждаем от тази дребна отпратка? И Нийл ми сподели: Да, дано го създадем. Затова си споделих: Много добре. Ние сме основатели на филми, които описват истории. Няма същински изстрели, повярвайте ми.
Идрис Елба – артист

В игралния филм полицейският контрольор от Лондон Джон Лутър бяга от пандиза, с цел да преследва садистичен сериен палач, изигран от Анди Съркис.

Популярният английски ефирен сериал продължи четири сезона – от 2010 до 2019 година – и завоюва нови почитатели, откакто бе пуснат в платформата " Нетфликс ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР