Известният българин в Дубай - Слави, който е познат с

...
Известният българин в Дубай - Слави, който е познат с
Коментари Харесай

Българин със собствена криптовалута в Дубай

Известният българин в Дубай - Слави, който е прочут с бохемския си живот в Бурж Ал Араб, пуска лична криптовалута - SLAVI COIN. Той разгласи това в обществените мрежи, като качи и фотоси от първокласната премиера.

Новата криптовалута е иновация. Тя е една от първите електронни валути, които ще се борят със замърсяването на околната среда. Представлява новаторско " зелено копаене ", различаващо го от другите криптовалути, които нанасят щета, консумирайки електрическа сила - един от главните проблеми за световното стопляне.

Валутата е и вход за първото първокласно крипто общество с над 70 000 члена. Собствениците й ще могат да се срещат между тях, да поддържат връзка и вършат бизнес.

Предстои отварянето на лична крипто банка, която ще сложи валутата на лидерска позиция в крипто света. Това е иновация и инвестиция, за която се изисква голям запас и малко криптовалути могат да си го разрешат. Отварянето на банката ще осигури  чувства, оптимално близки до тези в действителните банки сега. От друга страна това ще усили неведнъж цената на валутата.

Премиерата се състоя на първокласно бизнес празненство в Бурж Ал Араб. На нея участваха видни бизнес имена от арабския свят и международни крипто водачи. Сред тях бе и крипто милиардера Брок Пиърс, който през 2020 година се кандидатира за президент на Съединените щати. 



Сред гостите бяха и близки другари на притежателя, както и доближени на кралското семейство.

Ще провокира ли " зелената " криптовалута растеж на цените? 

Премиерата бе направена, дни откакто шефът на " Тесла " Илон Мъск разгласи в обществените мрежи, че към този момент работи по разнообразни начинания, с цел да направи криптовалутите по-зелени. Той се срещна и с водещи биткойн " копачи "  от Северна Америка.

След това негово деяние цената на биткойна се повиши назад до над 40 000 $, седмица откакто падна с 30% - до към 30 000 $.

Още преди Мъск да предприеме " зелената " самодейност, и други компании се стремяха да създадат блокчейн промишлеността по-зелена. 45 компании се причислиха към Crypto Climate Accord, самодейност, която има за цел да сведе до нула излъчванията на въглероден диоксид до 2025 година.

В нея влизат " копачи " като DMG, както и доставчикът на програмен продукт Consensys, който създава планове за блокчейна етериум, и Coinshares, управител на цифрови активи. Но това не е лесна стъпка, както се вижда в няколко щата на Съединените щати.  
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР