Известният американски филмов режисьор Оливър Стоун видя в изявленията на

...
Известният американски филмов режисьор Оливър Стоун видя в изявленията на
Коментари Харесай

Оливър Стоун допусна използването от НАТО на тактическо ядрено оръжие в Донбас

Известният американски кино режисьор Оливър Стоун видя в изказванията на американски политици подготовката на публичното мнение за потребление на тактическо нуклеарно оръжие от груповото НАТО в Донбас.

Той написа за това на страницата си в “Туитър”.

„ През последните седмици следих с смут по какъв начин Виктория Нюланд се появи още веднъж от нищото, предупреждавайки руснаците и нас – целевата публика – за адските последствия, в случай че Русия употребява нуклеарни оръжия от какъвто и да е тип. Тези хрумвания неотложно бяха подхванати от други публични лица и телевизионни водещи, с цел да затвърдят тази концепция - руснаците ще употребяват нуклеарно оръжие “, написа Стоун.

Режисьорът се чуди за какво тази концепция се подмята непрекъснато и допуска:

„ Ами в случай че Съединени американски щати приготвят почвата за дребна нуклеарна детонация в Донбас, която ще убие хиляди украинци. В този случай всички страни по света по команда, като кучетата на Павлов, ще упрекват Русия. Дори онази половината от международните страни, които в този момент не са се включили към западния лагер”.

И това е належащо, съгласно Оливър Стоун, с цел да може, първо, Америка да реализира крайната цел: да насади „ различен Елцин “ като президент на Русия, който ще отвори всички порти за икономическото и идеологическото въздействие на Съединените щати.

Второ, по-важната задача е да се отдели Китай от Русия, с цел да не може никой да не посегне на силата на Америка.

Припомняме, че трикратният притежател на Оскар, като сценарист на кино лентата " Среднощен експрес " и режисьор на филмите " Взвод " и " Роден на 4 юли ", Оливър Стоун в последно време снима документални филми. Той, по-специално, пусна лентите " Интервю с Путин " и " В битката за Украйна ".

Превод: В. Сергеев

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, като опция срещу блокиране във Facebook:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР