Известният актьор Уди Харелсън, който наскоро отпразнува своя 61-ви рожден

...
Известният актьор Уди Харелсън, който наскоро отпразнува своя 61-ви рожден
Коментари Харесай

Бащата на Уди Харелсън бил наемен убиец, заподозрян за атентата срещу Кенеди

Известният артист Уди Харелсън , който неотдавна отпразнува своя 61-ви рожден ден, притегли огромно внимание с едно ненадейно разобличаване от персоналния си живот. През 1974 година татко му Чарлз е наказан на затвор за работа като наемен палач , за което получавал големи суми пари.

Уди Харелсън е роден в Тексас и има двама братя, Джордан и Брет. Те израснали в ужасна беднотия и били отгледани от майка си Даян, до момента в който татко им Чарлз рядко участвал в живота им.

„ Бях на 11-12 години, когато чух името на татко си по радиото. Спомням си, че си помислих: Не може да има двама Чарлз У. Харелсън. Най-накрая се опомних – това е татко ми. Бях в потрес “, сподели Уди.

Баща му даже бил обвинен в присъединяване в убийството на американския президент Джон Кенеди , който беше погубен през 1963 година

Заради всичко това родителите на артиста се развеждат, когато той е на седем години.

Както той по-късно призна, е посетил татко си в пандиза, макар че нямали здрава връзка.

„ Ние сме родени в един и същи ден. Винаги ми е било необичайно какъв брой в действителност си приличаме и какъв брой доста неща вършим по един и същи метод “, сподели артистът, представен от „ Гардиън “.

Чарлз умрял през 2007 година в пандиза от инфаркт, а Уди към момента не бил апатичен към татко си. Той се опитал да му помогне и похарчил милиони, с цел да му даде ново начало, което не се случило.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР