Известният актьор Камен Донев отправи емоционално обръщение към всички българи

...
Известният актьор Камен Донев отправи емоционално обръщение към всички българи
Коментари Харесай

Камен Донев с призив: Нека надмогнем балканската стихия на напънатия смелчага, който просто е на „въпреки”, защото му е в кръвта!

Известният артист Камен Донев насочи прочувствено послание към всички българи във връзка обстановката с ковид у нас и настояването за по-строги ограничения за справяне с разпространяването на болестта.

Публикуваме неговия апел без редакторска интервенция:

"Към НАС

Обръщение от Камен Донев

Братя и сестри, българи!

Обръщам се към всички ви, с намерено сърце, вяра и съкровена молба.

Генерал Мутафчийски с разтърсващо послание! Обясни за какво предлага още по-строги ограничения

Изправени сме пред огромна борба. Такава, каквато не сме водили до в този момент. Тази борба не е против врага, наименуван коронавирус… Тази борба е против нас. Срещу нашите привички, нрав, житейска философия и обществена ангажираност. Тази борба стартира с едно признание. Много значимо и навременно. Самопризнание, в което няма нищо срамно и неоправдателно. А точно – че би трябвало да спрем да мислим за себе си, за личното си избавление, сигурност и комфорт. Трябва да мислим и действаме за НАС! Всеки да се грижи и за другия. За този, който не му е родственик и другар. За този, който инцидентно е наоколо и който може би няма да срещнем скоро в живота си.



Ние сме дружно. Заедно дишаме, работим, пеем, танцуваме, спортуваме, градим живота си. Никой от нас не може без другия, всеки от нас рано или късно среща някого, поради нещо. Ние се разделяме и събираме, обичаме и заобикаляме. Ние всекидневно вършим какво ли не със себе си и другите, водени от своите цели и планове. Но в този момент това би трябвало да спре! Трябва да проумеем, че в този момент идва време да се опазим един различен, с цел да сме дружно след това! Простете моята патетика, само че тя е откровена и неизбежна.

Ще се веселя сътрудници и жители с построен престиж и позиция в обществото да ме поддържат. Призовавам ви! Нека спрем непотребните действия! Нека понижим инцидентното другарство. Нека оставим веселбите и неуместния комизъм за по – нататък. Нека имаме вяра и се доверим на хората, които схващат и управляват обстановката! Нека надмогнем балканската буря на напънатия храбрец, който просто е на „ въпреки”, тъй като му е в кръвта! Нека се смирим и помислим за възрастните хора и за всичко, което ги чака, в случай че се разболеят! Нека се бием, както са го правили нашите герои! Да, войната е на различен фронт, само че е война и всички сме бойци в нея! Нека се бием сърцато и до последна победа!

Обединени с една цел: Радев и Борисов поддържат строгите ограничения против COVID-19

Братя и сестри, истината е, че се изисква толкоз малко… Просто да надмогнем ненужното, да приемем всичко съществено и да се подчиним на тези, които командват.

Обичам ви и ви прегръщам!

Ваш Камен Донев ".

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР