Известните личности се захващат с какво ли не, а често

...
Известните личности се захващат с какво ли не, а често
Коментари Харесай

Вероятно не знаете, че тези големи звезди са също и автори на книги

Известните персони се захващат с какво ли не, а постоянно съумяват да се вдъхновят и да напишат книга. В множеството случаи тя е за техния живот, само че има и такива, които развихрят въображението си и основават нова история. Някои звезди нахлуват в света на книгоиздаването не с една, а с няколко книги. Списъкът със звезди, които са написали своите записки е дълъг, само че ето и кои са тези, които са се насочили към художествената литература и са основали бестселъри.

 Хилъри Дъф

Актрисата, която изигра сполучлив редактор в издателство във кино лентата „ 40 е новото 20 “ взема решение да напише своя лична книга. През октомври 2010 година е издадена първата и книга за тинейджъри „ Еликсир “. Историята се завърта към Клеа, надарена фотожурналистка, чийто живот стартира да се разплита, откакто татко и изчезва, а мистериозния чужд Сейдж се оказва единствения, който може да и помогне. Книгата става част от трилогията „ Отдаден и правилен “.

Виж още:

50 Cent

Рапърът написа първата си книга озаглавена „ Игрище “ през 2011 година Тя визира една от най-актуалните тематики, а точно издевателството в учебно заведение. Историята не се концентрира върху жертвата, а върху насилника и неналичието му на принадлежности, с които да се оправи с страстите си. През 2005 година Рапърът основава и собствен личен издателски импринт, който подчертава върху новели и романи за някогашни рап групи и обединения от 50-те години. 

Виж още:

Мадона

Мадона работи по над 30 заглавия, само че най-известна е поредицата ѝ „ Английски рози “. Първата книга излиза през 2003 година и бързо дебютира на първа място в детските бестселъри на New York Times. Книгата наблюдава историята на пет приятелки и техните възходи и падения. Имената на девойките са въодушевени от групата приятелки на дъщерята на Мадона. С тази книга изпълнителката споделя своята мъдрост, която е натрупала като възрастен.

Виж още:

Кендъл и Кайли Дженър

През 2014 година е оповестена „ Бунтовници: Град Индра: Историята на Лекс и Ливия “ на сестрите Дженър. Научно-фантастичният разказ се концентрира върху историята на две девойки със суперсили, които се пробват да осмислят своя свят. Лекс и Ливиа са двете героини, като Лекс е въодушевена от Кайли, а Ливиа е по-скоро прототип на Кендъл, само че и двата персонажа се харесват извънредно доста от почитателите им. 

Тим Бъртън

Кралят на меланхолията и тъмния комизъм, чиито филми не стопираме да гледаме, взема решение да се развихри и в света на книгите. През 1997г. излиза сборника му със стихове и разкази „ Меланхоличната гибел на момчето стрида и други истории “. В типичния си жанр, Бъртън основава герои с забавни имена като Robot Boy или момчето робот, чийто родители го ненавиждат, тъй като им припомня за връзката на майка му с блендер. 

Памела Андерсън

Звездата от „ Спасители на плажа “ написа книгата „ Звезда “ през 2005 година За нея Андерсън употребява прекарванията си в Холивуд, които и оказват помощ за сформирането на сюжета. Историята се завърта към момиче от дребен град, която става международно известна персона. Книгата разказва всички възходи и падения, които се случват на младото момиче. Повечето критици считат, че заглавието е полубиографично и се базира на историята с брака ѝ с Томи Лий. 

Дейвид Духовни

Актьорът, прочут най-много с ролята си в „ Досиетата Х “ основава разказ, който е в същото време извънредно естествен, само че и не. Главният воин в книгата „ Свещената крава “ е несъмнено крава с името Елис. Дейвид Духовни е израснал в семейство на писатели, а писането на разказ е нещо, което постоянно е желал да направи. След дебютната си книга артистът написа още три забавни заглавия. 

София Лорен

Иконата на италианското кино, а и освен, София Лорен е създател на няколко книги, след които биографичната " Вчера, през днешния ден и на следващия ден ", както и и кулинарната " София Лорен - предписания и мемоари ", в които споделя за живота си, само че и още доста други забавни неща. София обожава да готви и го прави с обич и доста пристрастеност, които са типични за нея.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/madonna/, https://www.instagram.com/50cent/, https://www.instagram.com/kendalljenner/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР