Известната дерматоложка д-р Снежана Манджукова представи новостите за кожата. С

...
Известната дерматоложка д-р Снежана Манджукова представи новостите за кожата. С
Коментари Харесай

Д-р Манджукова представи новостите за кожата


Известната дерматоложка доктор Снежана Манджукова показа новостите за кожата.

С годините всички се интересуваме от ден на ден по какъв начин да запазим свежестта и младостта на кожата си, както и бялата си усмивка, с която да впечатляваме близките. А по какъв начин бихме могли да успеем без помощта на козметиката!

Актрисите Лили Маравиля, Илиана Лазарова и Ани Михайлова бяха мощно впечатлени от швейцарските биодермални филъри APRILINE на SUISSELLE. Интерес провокира у тях и най-иновативния способ за избелване на зъби PURE на AXIS SWITZERLAND

На специфична презентация Аксис България показа своите хитови артикули – био дермалните филъри APRILINE на SUISSELLE и избелващите системи за зъби PURE на AXIS SWITZERLAND. Продуктите имат документи за най-високо качество и клинична история.

Новата генерация био дермални филъри с патентованата технология A.P.R.I. е създадена след петдесетгодишни проучвания на хиалуроновата киселина, което обезпечава надеждно стабилизиране и непорочност на продуктите. Всички процеси се реализират без спомагателни химически реактиви, като киселини или основи, което подсигурява безспорна сигурност на био продуктите APRILINE на SUISSELLE.

Иновативните швейцарски артикули съдържат еднофазен гел със 100% дейно омрежване на хиалуроновата киселина, с помощта на неповторимата нова A.P.R.I. технология. Това революционно проучване и развиване в региона на синтезирането на мрежово свързани соли на хиалуроновата киселина в мощно съсредоточен воден разтвор е довело до основаването на патентована новаторска продуктова линия APRILINE на SUISSELLE.

Всички тези преимущества регенерират клетките в дълбочина като мощен стимулатор на производството на колаген. Био филърите са основани за приложимост от експерти за подмладяване на кожата с минимално инвазивни процедури, удобно запълване на бръчки, поправяне на белези, увеличение на еластичността на кожата, възобновяване на размера. Продуктите на APRILINE на SUISSELLE са интелигентно приспособени към кожата. Резултатът от тях е безукорен и дългогодишен – 10-12 месеца.

Последна иновация в избелването на зъби е швейцарската избелваща система PURE на AXIS SWITZERLAND, създадена от едни от най-хубавите експерти в света. Иновативният артикул дава професионални резултати, без да предизвиква болежка даже при хората с по-висока сензитивност и не носи риск за здравето на зъбите.

Избелващите сътрудници на новаторската система PURE не унищожават по никакъв метод зъбния гланц, а единствено извличат органичните оцветители от емайла и дентина. Методът не нарушава структурата на зъба, изключително в случай че се съблюдават инструкциите на експертите.

Актрисите Лили Маравиля, Илиана Лазарова и Ани Михайлова бяха мощно впечатлени от качеството на продуктите. Те споделиха, че красивата усмивка и сияйната кожа са извънредно значими за качеството на живот. „ Със сигурност те също играят роля и за триумфа в нашата специалност “, разясниха актрисите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР