Известна наша тв водеща разбули мистерията около нея.Мира Добрева пусна

...
Известна наша тв водеща разбули мистерията около нея.Мира Добрева пусна
Коментари Харесай

Мира Добрева обясни какво е правила преди да изпадне в кома

Известна наша тв водеща разбули мистерията към нея.

Мира Добрева пусна скандално видео, което е направено часове преди да изпадне в кома. Неприятният случай се случи при започване на септември и лекарите не даваха огромни очаквания за живота й. 

Но тя се оправи с компликациите и се разсъни от комата, поради която цялото й семейство беше на тръни. И два месеца по-късно се осмели да покаже видео, което е снимала часове преди да се постъпи в Пирогов и да разкрие какво е станало във въпросния ден. 

" Паметен за живота ми се оказа 3-ти септември. На сутринта тръгнахме към Рилските езера, вечерта бях в хирургията на Пирогов...

Без да допускам какво ме чака, през целия ден снимах - желаех да направя малко влогче за почитателите на тази страница. До през днешния ден не дръзвах да погледна видеата.

В един от фрагментите проличава какъв брой ми е лошо…Два месеца по-късно пущам клипчето - за Вас то ще бъде рекомендация да посетите една от най-красивите естествени забележителности в нашата страна, за мен ще бъде спомен, към който може би не желая да се връщам. Или дано ми припомня, че времето ни на тази земя е толкоз малко и би трябвало да го живеем в наслада и признателност ", написа Мира и сподели клипчето, което е съумяла да снима в оня призрачен за нея 3-ти септември.

novini.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР