Известен наш политолог е поредната публична личност, която изрази мнение

...
Известен наш политолог е поредната публична личност, която изрази мнение
Коментари Харесай

Политолог: Отстраняването на военния министър в такъв критичен момент не е добре за правителството

Известен наш политолог е следващата обществена персона, която изрази мнение най-коментираната тема у нас днес - поисканата от Кирил Петков оставка на военния министър.

Отстраняването на министъра на защитата в подобен сериозен и основен миг не е добре за самото държавно управление, тъй като основава вътрешнополитическо напрежение, което сега не е належащо. Това сподели политологът Слави Василев в ефира на БТВ.

Смяната на министъра на защитата е прерогатив на държавното управление, само че в тази ситуация аз не считам, че тя изпраща допустимо най-хубавия сигнал към обществото, добави той.

„ Тя не взема решение нито един външнополитически въпрос, тъй като ориентацията на България и политиката на българското държавно управление остава непроменена. Това, че Стефан ЯневС декрет на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен е написал коментар във „ Facebook “, който показва една малко по-балансирана позиция, не би следвало да бъде съображение за неговото унищожаване, да не приказваме, че в обществото, обичайно в България отношението към Русия е по-специално “, означи Василев, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР