Известен крипто търговец, познат като Kaleo в X (Twitter), прогнозира,

...
Известен крипто търговец, познат като Kaleo в X (Twitter), прогнозира,
Коментари Харесай

Биткойн може да се изстреля до нов исторически връх по-рано от очакваното

Известен крипто търговец, прочут като Kaleo в X (Twitter), предвижда, че Биткойн (BTC) може да доближи невиждани върхове по-рано от в началото плануваното.

Kaleo уточни по-ранен скок за от предстоящото за Биткойн, прогнозирайки постигане на рекордни равнища доникъде на 2024 година вместо досегашните прогнози за края на 2024 година или началото на 2025 година Освен това анализаторът акцентира продължаващата възходяща траектория на Биткойн макар краткотрайните спадове.

Освен това Kaleo акцентира на мощното показване на Invesco QQQ Trust, включващ огромни софтуерни компании, като позитивен знак за флагманската криптовалута. Това допуска евентуален инвеститорски интерес към идно утвърждение на борсово търгуван фонд за Биткойн, евентуално още през идващия месец.

По-ранни отчети демонстрираха отличното показване на Биткойн през 2023 година, надминавайки облагите на Nasdaq, S&P 500 и златото, отбелязвайки нарастване от над 150% от началото на годината.

Този скок съгласно мнозина се дължи най-вече на нарасналата институционална ангажираност в областта на криптовалутите.

Наближаващата година е на път да показа нови сюжети, като да вземем за пример халвинг събитието на Биткойн на половина и бързото повишаване на интензивността във веригата.

С тези достижения и евентуалното оторизиране на спот Биткойн ETF наподобява, че се обрисува обещаваща вероятност за 2024 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР