Известен факт е, че немалко жени в развлекателната индустрия прибягват

...
Известен факт е, че немалко жени в развлекателната индустрия прибягват
Коментари Харесай

10 известни жени с естествено големи гърди

Известен факт е, че значително дами в развлекателната промишленост прибягват до редица козметични процедури, с цел да наподобяват по-добре.

Някои от най-известните дами в света поправят елементи от тялото си, с цел да подобрят личното си самочувствие, други поради конкуренция, а трети - с цел да получават повече внимание от страна на медиите и интернет.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ИЗВЕСТНИТЕ ЖЕНИ С ЕСТЕСТВЕНО ГОЛЕМИ ГЪРДИ

Така или другояче са малко известните дами, било певици, актриси или модели, които по една или друга причина рядко признават, че са коригирали гърдите си, а и освен.

Вероятно една от най-известните дами в света, прибегнала до "помощ от хирург ", с цел да наподобява по-добре е... Памела Андерсън, която намерено е говорила за корекциите си на бюста.

ПРОБЛЕМИ, КОИТО САМО ЖЕНИТЕ С ГОЛЕМИ ГЪРДИ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ - СНИМКИ
 Памела Андерсън Памела Андерсън
Те са красиви, сполучливи и известни, само че с помощта на заложбите си, а освен на естествените си дадености.

Няма по какъв начин да пропуснем да разкажем и историята на една много известна фотография, на която София Лорен гледа право към... дълбокото деколте на друга актриса - Джейн Мансфийлд.

Живите кукли - действителните девойки с нереална визия

Годината е 1957 година, а София е подписала контракт с "Парамаунт Пикчърс ".

Красивата италианска актриса идва в Калифорния, с цел да отпразнува, че ще работи с една от най-известните компании за кино продукции. Партито е проведено от "Парамаунт Пикчърс ", а на него участват доста известни лица, измежду които и изкусителната русокоска Джейн Мансфийлд.

Преди известно време София Лорен описа пред EW за реакцията си, когато вижда хубавицата.

Пластичен хирург: Големите гърди и устни не са на мода

"Тя пристигна непосредствено на масата ми и седна. Тя знаеше, че всички я гледат. Вижте фотографията. Накъде виждам? Втренчила съм се в гърдите й, тъй като се опасявам, че ще "изскочат " в чинията ми. Може да видите терзанието ми. Толкова съм уплашена, че всичко в роклята й ще се взриви и ще се разлее по масата ", описа шеговито Лорен.

В днешния шоубизнес като че ли са малко дамите, които не са прибягвали до никакви пластични интервенции, най-много за увеличение на гърдите.

Когато банските в две елементи бяха грях и глобяваха за носенето им

Въпреки това има и такива, които са естествено надарени. Именно тези известни дами ви демонстрираме в галерията горе.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР