Известен бургаски бизнесмен е хлътнал до уши по скандалната силиконова

...
Известен бургаски бизнесмен е хлътнал до уши по скандалната силиконова
Коментари Харесай

Бургаски богаташ решен на развод заради силиконова сексбомба

Известен бургаски предприемач е вдлъбнат до уши по скандалната силиконова сексбомба Кристин Каменова. Въпреки че любовната ми спекулация е почнала напълно неотдавна, богаташът дотам бил изгубил мозъка си, че се канел да напусне жена си поради русата съблазнителка, която се прочу с признанието, че е теглила потребителски заем от 20 бона за нови гърди и екскурзия до Дубай, написа Флагман.бг.

Тя обаче, към момента се чудела дали да се обвърже съществено с богаташа, който не спирал да я глези и отрупва със скъпи дарове. Знойната русокоска имала запаси поради проваления годеж с ММА боеца Мохамед. Кристин доста бързо не запомнила мургавия мачо, само че към момента не можела да елементарни измяната му.



Както Флагман.бг към този момент заяви, русата хала се срещнала с бизнесмена от Бургас при едно от визитите му в столицата. Той бил обвинен от брачната половинка си точно поради честите му отсъствия от вкъщи.

Бизнесменът бил толкоз влюбен в силиконовата сексбомба, че решил да признае всичко на жена си и да постави завършек на брака им. Все още няма да съобщим името на бургазлията поради деликатната обстановка, в която се намира.



Преди към седмица пък двамата с Кристин прекарали паметен уикенд в един от хотелите му в Слънчев бряг. Красивата русокоска особено отделила време, с цел да посети новата си възлюбена, макар натоварения си график и сериозните задължения в София.

В момента тя се снима в новия уеб сериал „ Принцеси под прикритие”. Риалитито потегля от на следващия ден и ще се излъчва всеки петък от 16 ч. в уеб страниците за видеосподеляне Vbox7 и Youtube.



В предаването Кристин и нейна колежка са подлагани на всевъзможни тествания, които да ги изкарат от удобната им зона. Феновете на сексбомбата ще могат да я видят в непозната светлина – по какъв начин чисти и гледа животни на село или по какъв начин учи в университета.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР