Изведнъж се оказа, че никой не познава Мартин Божанов-Нотариуса. Никой

...
Изведнъж се оказа, че никой не познава Мартин Божанов-Нотариуса. Никой
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ искаха да покрият скандала около Нотариуса

Изведнъж се оказа, че никой не познава Мартин Божанов-Нотариуса. Никой не е чувал за него. Той се оказа една митична фигура. Единствените, които говореха за него и за измамничеството от негова страна, са жертвите.

Това сподели в предаването " Лице в лице " депутаът от " ИТН " Гроздан Караджов.

" Оказа се, че никой не е стъпвал в SS клуба. Колите се оказаха частни, брандирани като полицейски коли. Изведнъж цялата страна се оказа глуха и няма, за може би най-разяждащия корупционен детайл в една страна - корумпираната правосъдна система ", добави той.

 Изслушват един настоящ и двама някогашни основни прокурори за Мартин Божанов-Нотариуса България 2 мин. Изслушват един настоящ и двама някогашни основни прокурори за Мартин Божанов-Нотариуса  Аферата „ Нотариуса “: Проверяват съдии и прокурори за връзки с Мартин Божанов България 2 мин. Аферата „ Нотариуса “: Проверяват съдии и прокурори за връзки с Мартин Божанов  Сарафов, Гешев и Цацаров не се явиха на чуването в комисията за Нотариуса през днешния ден България 2 мин. Сарафов, Гешев и Цацаров не се явиха на чуването в комисията за Нотариуса през днешния ден  Министерство на вътрешните работи: Съпругата на Мартин Божанов-Нотариуса е назначена в ГДБОП със заповед от Бойко Рашков България 2 мин. Министерство на вътрешните работи: Съпругата на Мартин Божанов-Нотариуса е назначена в ГДБОП със заповед от Бойко Рашков  Изслушват един настоящ и двама някогашни основни прокурори за Мартин Божанов-Нотариуса България 2 мин. Изслушват един настоящ и двама някогашни основни прокурори за Мартин Божанов-Нотариуса  Аферата „ Нотариуса “: Проверяват съдии и прокурори за връзки с Мартин Божанов България 2 мин. Аферата „ Нотариуса “: Проверяват съдии и прокурори за връзки с Мартин Божанов  Сарафов, Гешев и Цацаров не се явиха на чуването в комисията за Нотариуса през днешния ден България 2 мин. Сарафов, Гешев и Цацаров не се явиха на чуването в комисията за Нотариуса през днешния ден  Министерство на вътрешните работи: Съпругата на Мартин Божанов-Нотариуса е назначена в ГДБОП със заповед от Бойко Рашков България 2 мин. Министерство на вътрешните работи: Съпругата на Мартин Божанов-Нотариуса е назначена в ГДБОП със заповед от Бойко Рашков

По думите му краткотрайната комисия за Нотариуса била направена, с цел да се заметат следите към проблема с Божанов.

" Когато беше основана комисията, сглобката към момента беше жива и те се пазеха един различен. Управляващите, в лицето на ГЕРБ, Движение за права и свободи, ПП-ДБ, се опитваха да покрият този скандал ", изрично съобщи Караджов.

Относно вота на съмнение към служебния кабинет на Главчев депутатът изясни, че това е противоконституционно. 

" Подобно искане за избор на съмнение на длъжностен кабинет опонира на конституцията. Но даваме знак на ръководещата към момента сглобка, че това служебно държавно управление няма да организира почтени избори, тъй като то не е без значение, а е явно държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", сподели още Караджов.

" Опасяваме се, че изборите няма да бъдат почтени. Цялото държавно управление ще работи за ГЕРБ и Движение за права и свободи, те към този момент са едни гърди пред нас ", добави той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР