Извършителите са момче и момиче на приблизителна възраст между 8

...
Извършителите са момче и момиче на приблизителна възраст между 8
Коментари Харесай

Две деца попиляха двора на детска градина в Русе

Извършителите са момче и момиче на приблизителна възраст сред 8 и 12 години

Вечерта на 11-ти август 2022 година, прескачайки оградата на ЧДГ „ ДъгаРусе “, на територията на детската градина влизат момче и момиче на приблизителна възраст сред 8 и 12 години. В продължение на 2 часа децата разрушават оборудванията за игра, като в началото ги местят, след което стартират да ги чупят и блъскат, оповестява

След себе си оставят камара с потрошени столчета, пейки, пързалки и изподрани къщички, катерушки и други детски играчки, предопределени за външна приложимост.

Ръководството на детската градина се обръща с зов към родителите на подрастващите, нанесли материални и морални вреди, да понесат отговорност за дейностите на децата си.

В ЧДГ „ ДъгаРусе “ се образоват над 120 деца, които разчитат на спокойна и пълноценна игра навън през свободните часове. След акта на вандализъм, това е невероятно, до момента в който вредите не бъдат възобновени. Директорката на детската градина госпожа Лиляна Ангелова моли родителите да поговорят с децата си кое е задоволително и по кое време играта излизаща отвън надзор се трансформира в закононарушение. Вандализмът в детска възраст е причина за изява на противообществени прояви и в по-зряла възраст. С деца с проблеми и демонстрация на безпочвено нападателно държание би трябвало да се работи усърдно, с цел да не предизвикват вреди на обществото.

След определяне на вредите в петък сутринта е сигнализирана полицията и са подхванати дейности по определяне самоличността на причинителите, както и на техните родители. Ръководството на детската градина прави всичко допустимо за по-скорошното въвеждане в употреба на площадките, предопределени за приятни страсти на възпитаниците си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР