Извършителите на грабежа и жестокото убийство в Русе са криминални

...
Извършителите на грабежа и жестокото убийство в Русе са криминални
Коментари Харесай

Герев за зверствата в Русе: Това са криминални психопати

Извършителите на грабежа и жестокото ликвидиране в Русе са престъпни психопати, уточни в предаването " Тази заран “ престъпният психиатър Веселин Герев.

Единият има голям брой контузии по лицето, той е каратист, получавал е удари по лицето. Когато човек получава комоцио, това трансформира неговата душeвност. В интервалите, в които е спокоен, а те са много малко, е доста пореден и претенциозен, надали не кардинален. Получава се обаче по този начин, че като натрупа напрежение, то избива към по този начин наречената мълния и той е податлив към късо съединителни реакции, изясни Веселин Герев.

По думите му самият човек е податлив към пристъпи на експанзия, които могат да ескалират до особена свирепост и не са планувани да протекат по този метод. Според него цялата последователност на събитията изяснява това лъкатушене към задачата.

Прокуратурата в Русе излезе през вчерашния ден с шокиращи разкрития за убийството на собственичка на аптеки и брачна половинка на общински консултант от ГЕРБ в града. Двамата причинители са следили жертвата повече от месец. 

Според Ботьо Ботев – някогашен началник на отдел " Убийства " в МВР работата по разкриването на закононарушението е извънредно добра. " На 11 януари става действието – дамата е отвлечена и убита. След три дни се получава сигнала в полицията и единствено в границите на три дни се стига до причинителите “, уточни той. По думите му закононарушението е осъществено непрофесионално – има директен контакт с жертвата, а причинителите са дали съображение да бъдат видяни.

Според Веселин Герев хронологията на събитията приказва за дейности на емоционален принцип. " Хората са желали просто да извършат грабеж, с цел да може единият да си покрие заемите, а другият да си купи автомобил – най-прости житейски събития “, уточни престъпният психиатър.

" Криминалното действие обаче надминава границите на обира, тъй като дейностите на тези хора се водят от импулси. Размишлението идва доста по-късно, само че импулсът към този момент е дал някаква реакция. Похитителите обикалят с жертвата с кола, отиват в къщата й, по-късно тръгват  от там – цялата тази работа нагнетява доста напрежението. Жертвата е в позиция да се бори за живота си, а това още повече качва напрежението душевен и тези престъпни психопати стартират да работят преобладаващо “, изясни Герев.

" Жената е могло да бъде убита по-най разнообразни способи, само че е удушена – това е една мъчителна гибел, която е по отношение на прочувствените прекарвания на причинителите “, счита той.  

" Веднага откакто е убита, те стартират да си поделят парите – друго не ги интересува. Чак вероятно, когато идва прояснението и размисъла, след целия гърмеж от експанзия и импулси,  тогава стигат до разчленяване на тялото, с цел да прикрият закононарушението “, изясни престъпният психиатър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР