Извършител на грабеж и трима автори на кражби са установени

...
Извършител на грабеж и трима автори на кражби са установени
Коментари Харесай

Момче нападна с коса за трева дядо и го ограби

Извършител на обир и трима създатели на обири са открити от полицейските чиновници в региона през уикенда. В събота вечерта в Районното ръководство във Велинград бил получен сигнал от 73-годишен гражданин на курортния град. Той уведомил органите на реда, че незнаен го е заплашил с коса за косене на трева. След това нападателят отмъкнал от жертвата си сумата от 20 лв. и избягал. В резултат на подхванатите дейности „ по горещи следи “ чиновниците от РУ-Велинград открили, че създател на грабежа е 15-годишен младеж от същия град. В наличието на криминалисти, проверяващ служител на реда и контрольор „ Детска педагогическа стая “ младежът цялостни признания и предал движимости имащи отношение към осъщественото закононарушение. По случая се води бързо произвеждане.

В полицейското ръководство в Пазарджик се получила тъжба от 57-годишен притежател на новострояща се постройка в регионалния град. Апаши проникнали в обекта и отмъкнали голям брой бормашини, ъглошлайфи, кабели и медни тръби. Общата стойност на откраднатите принадлежности и консумативи била над 2000 лв.. С разплитането на случая се заели чиновници на полицейски сектор „ Изток “. Скоро органите на реда влезнали в дирите на причинителите, които се оказали двама поданици на квартал „ Изток “ – на 32 и 41 години. Единият от тях е арестуван, а другият продължава да се укрива. Открити са и част от откраднатите електроинструменти.

Вчера в Районното ръководство във Велинград се получил сигнал от 74-годишна жителка на курорта. От автомобила на нейния брачен партньор незнаен отмъкнал сумата от 2600 лв.. Возилото било паркирано на улица във велинградския квартал „ Чепино “. Екип на полицейското ръководство направил оглед и неотложно било подхванато следствие. С удивление органите на реда открили, че създател на похищението е 12-годишен от велинградския квартал „ Анезица “. С момчето работят криминалисти и контрольор „ Детска педагогическа стая “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР