Извънземна цивилизация е отговорна за живота на земята – част

...
Извънземна цивилизация е отговорна за живота на земята – част
Коментари Харесай

Извънземна цивилизация е отговорна за живота на земята преди 3.8 млн години

Извънземна цивилизация е виновна за живота на земята – част от научната общественост счита, че животът на Земята е почнал преди 3,8 милиарда години от извънземна цивилизация. Възможно ли е да е имало светове с напреднали извънземни цивилизации? Въпросът изтезава мислите на доста хора от доста години. Може ли да има общество на друга планета, доста по-развито от нашето?

Това е по този начин, тъй като доста учени са се замисляли дали Космосът има слънчеви системи, по-стари от 10 милиарда години. Като се има поради, че нашата е единствено на 4 600 000 години, имаме дълъг път. Франсис Крик, Нобеловият лауреат по медицина, на който се приписва откриването на структурата на ДНК, е написал за това.

Да предположим, че има слънчеви системи, които са доста по-стари от нашата. След това има капацитет, че извънземните цивилизации са се подобрили софтуерно. В резултат на това те са били хиляди години пред нас. Те може да са съществували преди образуването на Земята. Тази концепция се поддържа от скорошни открития на екзопланети отвън нашата слънчева система.

Извънземните са развили цивилизация на тази планета

Планетата PSR B1620 удостоверява това. Това е екзопланета в съзвездието Скорпион на към 12 400 светлинни години от Земята. „ Матусал “ и „ планетата Генезис “ са два неофициални прякора за нея (наречени на библейския воин, който съгласно Библията е доживял да бъде най-старият човек).

Защо да не повярваме, че извънземен живот към този момент е съществувал на Матусал преди образуването на Земята? Крик предложил на научната общественост нова доктрина, която той назова „ инфекциозна “. Тя включва извънземна цивилизация, която може да е дала примитивния живот на Земята.

Това повдига въпроси: по какъв начин е бил донесен на Земята? Една доктрина споделя, че са създали това с галактически транспортен съд, особено планиран за задачата. Така те въвели тези микроорганизми, виновни за произхода на живота. Вероятно галактическото пътешестване е осъществено с всички вероятни ограничения за сигурност, до момента в който този транспортен съд доближи нашата планета, което е и неговата цел.

Началото на живота на Земята от Космоса – извънземна цивилизация е виновна за живота на земята

Origins of Life в Бъркли, Калифорния, през 1986 година притегли 300 учени от към 22 народи. Тази концепция беше невалидна, защото в тази обстановка има множеството разнообразни генетични кодове. След пробиви в проучването на генетиката обаче се обрисува напълно друга картина.

„ От бактерии до хора, целият живот на Земята се е развил от предходник. Най-належащият въпрос е: от кое място идва тази генетична клетка? Преобладаващият консенсус беше, че тези „ органични прекурсори “ са доставени от космоса. Други имаха вяра, че изцяло приключената клетка е пристигнала от космоса.

През 1989 година лауреатът на Нобелова премия по химия Манфред Айген и екип от Обществото на Макс Планк (Германското сдружение за прогрес на науката) съумяха да секвенират “обратна ” РНК, която съдържа генетичната информация на ДНК, която да бъде употребена в протеиновия синтез. Според Айген, тогава за първи път поражда “първичният ген ”. Ако човешкият генетичен код е на повече от 3,8 милиарда години, можем да предположим, че идва от друга планета.

Дълги години нашата научна общественост отхвърля да признае опцията за извънземен живот. Сега обаче те изследват концепцията, че извънземните са основали нашето битие. А животът на Земята е резултат от извънземна цивилизация .


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР