Извънредното положение в Къщата принуди Биг Брадър да отмени номинациите

...
Извънредното положение в Къщата принуди Биг Брадър да отмени номинациите
Коментари Харесай

Извънредно от Къщата: Кулагин във вихъра си

Извънредното състояние в Къщата принуди Биг Брадър да анулира номинациите от предходната седмица. Причината за това решение е арогантното държание на някои от съквартирантите. Въпреки че елиминации няма да има тази вечер, феновете ще изиграят основна роля в днешния епизод на VIP Brother "Женско царство ". Каква ще бъде тя и какви изненади са ни подготвили VIP-овете ще разберем тази вечер от 20:00 ч. единствено в ефира на NOVA.

В Къщата граници към този момент няма

Дори през почивните дни Кулагин не остави покой на Съквартирантите си, нито на Биг Брадър. Валентин не стопира с провокативното си държание, което от ден на ден се разпростира, а останалите в Къщата все по-малко го толерират. Търпението на всички е подложено на съществено тестване, в което някои ще се провалят, а до къде ще стигнат други и какви способи за прочувствено оцеляване ще изобретят Съквартирантите занапред следва да разберем.

В днешното LIVE включване от студиото на Big Brother посетител - коментатори ще бъдат психологът Ани Владимирова и журналистът Мариян Станков - Мон Дьо. Какво имат да ни кажат те за Къщата и по какъв начин почитателите ще се намесят в протичащото се във VIP Brother ще разберем довечера тъкмо в 20:00 в ефира на NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР